Kraft Fördubbling Paradox gravitationskraft Strålningstryck kontra den Allmänna Relativitetsteorin

Länk: http://home.netcom.com/~sbyers11/DoblFrcPar.htm

Sammanfattning: En offentlig domänartikel . Jag detta dokument jämförs tre begrepp för modellering av gravitationen:

* Strålningstryck * Allmän relativitetstillträde * Massa attraktion

Argumentet att presenteras gravitationstrycksmodellmodellen är den enda modellen som ger de korrekta värdena för krafterna som verkar på banbrytande kroppar. Alla konkurrerande “attraktion” -modeller producerar värden som är dubbla den faktiska kraften som krävs för att bibehålla bana. Denna kraftdubblingsparadox som beskrivs jag detta dokument indikerar att massattraktion och generell relativitetstillhörighetskoncept inte är livsdugliga modeller för orsaken till tyngdkraften och trögheten.

Jag sv strålnings – och skuggmodell av fjärrstyrka utsätts alla tidigare av materia: (atomer, partiklar, elektriska laddningar och magnetfält) “tydligen” attraktiv och avstängande avlägsen kraft. Emellertid är den isotropa främsta strålningen sätet och källan till de relativa krafterna, på samma sätt som det är sätet och källan för tröghetskraften. Attraktion och avstängning på avstånd kan inte existera i en strålnings – och skuggemodell av fjärr – och lokala styrkor.

Dr. Louis Essen kritisk granskning av den Speciella Relativitetsteorin ca 1970 ger en auktoritativ disciplinerad studie som drar slutsatsen att SR inte en vetenskaplig teori. Hans kritiska granskning bör vara obligatorisk läsning för alla advokater och myndigheter som ansvarar för att sprida klart motbevisats begreppen HR och GR att våra unga elever. Dr. Louis Essen är:… en medlem av Royal Society,…Uppfinnaren av den Atomic Klockan,…och är även känd som “The Lord of Time”.

Granska de Modeller av Gravitation

Våra tidigare och nuvarande ordböcker, dominerande uppslagsverk, Wikipedia och universitet fysik böcker [1] definiera och hänvisa till gravitationen; en “attraktiv” kraft “inneboende” som mass-eller skev utrymme för en kropp. Det gäller att tillämpa en “attraktiv” tvinga modellen att Jorden Månen dynamiska krafter, vi få detta system:

 • Jorden är “attraktiva” gravitation balanserar orbital centrifugal kraft av Månen.
 • Månen är “attraktiva” gravitation balanserar orbital centrifugal kraften på Jorden.

Till en början kan verka som en ordnad och balanserad “attraktiva” force system, men… följande paradox finns. Om sätet, källa och orsak till att “uppenbara” attraktion krafter är “inre” att varje organ…attraktion begreppet producerar dubbelt så mycket kraft som är nödvändig för att balansera centrifugal-orbital krafter av en planet månen. Begreppet “attraktion” mellan de organ som kräver att kraften “från” varje separat organ agerar på fjärrkontrollen kroppen,– och lika på den ursprungliga kroppen. Ett annat exempel på ett balanserat system är ett rep under spänning. varje slut har en lika stor mängd av opposing force. Som påpekas av Newtons tredje lag av rörelse, ” alla handling: det är alltid en motsats lika reaktion.

Denna dubbel kraft paradox är direkt tillämplig i “vikt attraktion”,… den Allmänna Relativitetsteorin “attraktion” och alla andra typ av sevärdhet begrepp på allvar.

Detta exempel kan hjälpa till att visualisera dubbel kraft frågan.

Låt det vara två flottar ( X och Y ) fritt flytande på ett tydligt lugn sjö med ett rep mellan dem.
Både flottar är inställningen fortfarande och är ett rep längd isär.
Mannen på flotten X drar i repet som är fäst på en flotte Y.
Flotten Y kommer att gå mot en flotte, X,… “och”…flotte X kommer också att gå mot en flotte, Y. ! !

Både flottar kommer att få lika stor och motsatt kraft och rörelse.
Det är inte möjligt för flotte X att stanna kvar och vara en källa av kraft.

Rebuttals och förslag på korrigeringar och / eller förtydliganden till denna uppsats är efterfrågade och får publiceras på denna webbplats med bidragsgivarens tillstånd. Målet är att få den ultimata öppenhet, tydlighet och enkelhet för denna dubbel kraft argument.

Massan Attraktion Modeller av Gravitation

Attraktion begrepp att [2] acceptera Newtons inverse square ekvation av gravitationens kraft mellan två organ som:
F = G x (M1 x M2) / r-squared .
Ytan vikt ( g ) för vart och ett av de organ som kan härledas från den gravitationella konstant ( G ) och massa och radie av organ. Med hjälp av Newtons ekvation de två g-krafter, “påstås sitter” i var och en av de “två” organ och varje “locka till sig” den andra kroppen på ett avstånd, kan beräknas.

I felaktiga “attraktion” som begrepp:

 • Från Jorden, koncept kräver att Jordens gravitation är att locka Månen, och en lika stor Jorden förankrad “attraktion” är en kraft att dra Jorden mot Månen.
 • Månens gravitation lockar jorden från månen. Och den här månens sittande kraften drar även Månen mot jorden.

 

Användning av: 1) Newtons ekvation som givits ovan, 2) grundläggande aritmetik, 3) gemensam logik och 4) kraftens mekanik, det viseringar att de antagna – jordens och månens sittande styrkor är lika; Och som ett resultat, … “alla attraktivmodeller” av gravitation producerar dubbelt så kraft som krävs för att balansera cirkelcentrifugalkrafterna!

Den Allmänna Relativitetsmodellen av Gravitation

Exakt samma paradox uppstår med gravitationens generella relativitet (GR). Det postulerar att Massa rep sv hypotetisk “rymdtidens tyg” och rymdtidens förvrängda tyger orsakar “attraktion” av andra massor. Eftersom jag GR-teorin förankras sätet för den attraktiva kraften jag mitten av planetens och månens lägesställare, skulle vi återigen ha dubbelt så kraft som krävs för att balansera Jordens Måne-systemets orbitalstyrkor.

Newton referenser till gravitationens orsak

Denna paradox uppstår bara inom “attraktionstypmodeller” och det lyfter också följande fråga: Om denna paradox är sann och viktig, varför togs den inte upp av Newton, författaren till vår gravitationsmatik? Följande citat från ett brev av Sir Isaac Newton ska svara på ovanstående fråga. Jag detta citat uttrycks hans ståndpunkt som motsätter sig konceptet att gravitationen (attraktion) handlade genom tomt utrymme som en “inneboende” materiens materia.

Citat “… att en kropp kan agera på en annan på ett avstånd genom ett vakuum utan medling av någonting annat, genom vilket deras handling och kraft kan överföras från varandra till mig, är för mig så stor sv absurditet som jag Tro ingen mannen , som jag filosofiska frågor har en kompetens tänkbarhet att någonsin kunna falla i jag. “slut citat

Sedan Newton ansåg attraktionskonceptet “så stor sv absurditet” ; Det verkar rimligt att anta att han inte skulle ha spenderat tid på att överväga den detaljerade mekaniken i ett absurt attraktivt system. Därför kan han inte ha stött på eller åtgärdat dubbelkraftparadoxet. Människor studerar normalt inte hypotesen som de tror inte är korrekta, eller hypotesen att de inte har något intresse av.

Det verkar också säkert att Newton aldrig skulle ha trott att våra hundra plusår våra naturvetenskapliga filosofiska samhällen jag tjugo och tjugohundratalet århundraden lärde sig att professorer, författare, studenter och demokratiska regeringar skulle falla jag att tro, undervisa och sprida utvecklade konceptet ” En kropp kan agera på en annan på avstånd genom ett vakuum utan medling av något annat “.

Sir Isaac Newton rörelseslagar, omkring 1600-talet, gav sv beskrivning av hur tyngdkraften varierade med avstånd, efter den inversa avståndskvadraträkningen, män han föreslog inte en orsak till tyngdkraft eller tröghet jag någon av hans publikationer. Även om följande citat, från sv privat bokstav till Robert Boyle, visar Newton insåg sv orsak till tyngdkraften som jag exempelvis engagerat sig i grunden är dubbletter av denna strålning och skuggningsmodell av fjärrstyrkor. Om Newton termen “eterisk anda” ersätts med termen “prime strålning” jag följande citat, blir begreppens likhet uppenbar.

Citat : “så kan Jordens gravida (uppenbara) dragning orsakas av den kontinuerliga kondensationen av någon annan sådan eterisk anda (primär strålning), … på ett sådant sätt … att orsaka det (denna ande) Primär strålning) ovanifrån för att falla ned med stor hastighet för (från) sv försörjning, vilken jag nedstigning det kan obstruktion med sig de kroppar som den genomtränger, med kraft som är proportionell mot superfekterna (ytorna) av alla sina delar (atomer) Det verkar på. “slut citat

Villkoren jag ovanstående parentes har lagts till originalet för att hjälpa till i jämförelsen. Det är tillfredsställande och viktigt att notera att Newton koncept, enligt ovan, inte föreslår sv Eter som består av vibrationer eller flöden av partikelformigt material, och föreslår inte heller attraktion genom avstånd som orsak. Enligt den här författarens uppfattning visar ovanstående citat att Isaac Newton ramade ett icke-partikelformigt strålnings – och skuggningssystem som en orsak till tyngdkraften, omkring sena 1600-talet.

Gravitationens strålningstrycksmodell

Följande citat från Wikipedia ger den vanliga felaktiga beskrivningen av hur den falska gravitationen “Attraktion” orsakar sönderfall av asteroider när deras omlopp är nära till en planet. Britannica Version klicka här .

Citat Roche-radien är avståndet inom vilket sv himmelsk kropp, som endast hålls ihop med synden egen gravitation , kommer att sönderfalla på grund av att en andra himmelska kropps tidvattenstyrkor överskrider den första kroppens gravitationella självattraktion . slut citat

Sammanfattning Om Jorden är “locka” Månen och Månen är “locka till sig” Jorden…detta skulle ge två gånger den faktiska kraft som krävs för att upprätthålla organ som i sin nuvarande banor. Det skulle innebära att din skala för att visa två gånger värdet av din faktiska vikt.
Denna dubbel kraft resultatet visar att stolen av våld inte är bosatt i den planeter eller organ, eller deras positioner.
Säte och orsaken till de krafter som är “externa” att planeter,… som förutspåtts av ett strålningstryck modell av fjärr-kraft. Med diskvalificering av två attraktiva kraft modeller, isotrop strålning och skyddar modellen är den enda kända kvarvarande som korrekt förutsäger åtgärder och krafterna gravitation och tröghet. En detaljerad studie av strålning och skyddar modell är tillgängliga på webben, [3] och titeln, Strålande Trycket Modell av Fjärrkontrollen Krafter.
Logiken i denna artikel innebär inte att det är något fel med Newtons gravitationskonstant ekvationen;…dubbel kraft fel uppstår endast när det är “antas” att den kraft som är attraktiva och som orsak och säte för de krafter som finns inom massa-eller position av planeterna eller organ. Newtons ekvation som fungerar perfekt för en strålning och skuggning-systemet, eftersom den plats och/eller källa av kraft är externa och appliceras lokalt på planeter och månar,…och attraktion eller spänning genom ett avstånd som krävs inte och kan inte existera inom en strålningstryck och avskärmning system för fjärr-och lokala krafter.
Det finns ingenting i denna artikel att förändringar i antalet kända värden av gravitationskrafterna. Numeriska jämförelser behövs inte för att inse att det beräknade värdet är dubbelt så naturliga värde. Att tillämpa lagarna i grundläggande logik utesluter möjligheten att den delen kunde vara säte för en attraktiv kraft. Lågstadieelever och lekmän kommer att förstå budskapet och inse att de Universitet som fortfarande förespråkar relativitetsteorin har inte gjort detta enkla läxor på denna dubbel kraft frågan. Följande numeriska jämförelser finns som föreslagits av vissa recensenter.

Tillägg: Dubbel Kraft Paradox elementary Rithmetic.

the

Givens från NASA data, MathCad 15
jordytan Allvar
Jordens Massa
Månens yta allvar
Månens Massa
Månens avstånd till Jorden
Månar avstånd till bary center
Månens omloppstid hastighet

 

Dubbel Kraft Paradox Redovisning
Moon orbitalkraft

 

“Attraktiva” kraften på jorden

Jorden är “Attraktiva” kraft månen

för Att lägga till månen och jorden “attraktiva” kraft ger dubbel kraft som behövs för att balansera lunar orbitalkraft, (Fc_mn jag ovanstående matte) … Stabila banor skulle inte vara möjligt.

Slutsats:
Gravitationen kan inte vara sv inneboende “attraktiva” kraft som sitter jag i mitten av den massa! !

Newtons ekvationer inte ger sv dubbel effekt när den används med en strålning och skärmningssystem på allvar.

Public Domain Uttalande . Denna artikel, Kraft-detta alternativ är standardinställningen Paradox Gravitationella Attraktion”, författad av Stanley V Byers, som beviljas i de allmänna utrymmena. Oktober 14, 2011
Det är författarens övertygelse att denna Dubbel Kraft Argument är så elementär och logisk att peer review inte krävs före publicering jag tidskrifters eller för allmänheten.
den

Stråltryck Referenspapper

Följande lista av uppsatser och artiklar utgör ytterligare stöd för diskvalificering av massattraktion och den Allmänna Relativitetsteorin, Sevärdhet begrepp.
den

  • Ljusets Hastighet jämfört med den Speciella Relativitetsteorin, 2005
   URL: http://home.netcom.com/~sbyers11/litespd_vs_sr.htm .
   Olaf Roemer arbete av 1676 ANNONS visar att ljusets hastighet inte är konstant jag förhållande till alla av observatören. Om det är sant, det obekväma faktum och deß obestridda uppgifter diskvalificera Speciella och den Allmänna Relativitetsteorin, som livskraftiga vetenskapliga teorier om elektromagnetisk strålning och fysiska krafter.

den

 • Dr Louis Essen , en Medlem av Royal Society, Uppfinnaren av den atomic klockan, med en snabb Fysisk Vetenskap Anseende tillbakavisar den speciella relativitetsteorin.
  “Jag kom till den slutsatsen att teorin är inte en teori alls, utan helt enkelt ett antal motstridiga antaganden tillsammans med faktiska misstag.” Essen L.
  Essen, Louis 1971 ). “Relativitetens specifik teori: en kritisk analys.”
  Oxford: Oxford University Press. ISBN 0-19-851921-4 . ISBN 0-19-851921-4

A second example of ljushastighetsfrågan has been available on the BG Wallace website using 1969 radar data to establish that the speed of light is not constant for all observers. Information is available at: URL: http://www.ekkehard-fribe.de/wallace.htm

 • Gravity Anomalies, Rev. 2010
  URL: http://home.netcom.com/~sbyers11/grav11d.htm .
  Anomalies of the earth’s gravity, as shown at the recent european spacdbyråns gravitationskarta, presenteras som endast förutses av en strålnings- och skärmmodell av gravitation.
 • Den omodifierade versionen av gravitationskartan ovan kan fortfarande vara tillgänglig på: http://blogs.nature.com/news/thegreatbeyond/2010/06/goce_depicts_gravity_in_high_r.html
 • Driva Allvar 2002 MR Edwards, Redaktör.
  Sv värdefull samling av papper som granskar gravitationsteorier.
 • Sv Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Kritik av relativitet
 • Britannica Roche-Gräns: https://www.britannica.com/topic/Roche-limit

Referens:

 1. * * * Förstå relativitet, Leo Sartori, University of California Press Copyright 1996 av Regents of University of California. **
  * * *

Modern engelsk Ordbok 1913 ANNONS , Syndicate Företag
Definition: Gravitation: Den kraft som “lockar” , s. 384 **
* * * Britannica, Uppslagsverk , SÖK [Gravitation]: “Universell attraktionskraft som verkar mellan alla kroppar som har massa …. där alla kroppar upplever sv nedåtgående gravitationskraft som utövas av jordens massa.” 9/5/2010 http://www.britannica.com/ **