Wukongopterus Lii

Link: http://pterodata.blogspot.com.by/2017/07/wukongopterus.html

Dinosaurused Hiina” näitus on nüüd avatud Wollaton Hall, Nottingham. See on erakordne võimalus näha mõned kõige olulisemad fossiilsete leiab, Hiinast, esimene käsi. Kõige huvitavam isend minu jaoks ei olnud tohutu heidab suure sauropod ja raptor dinosaurused, kuid viimasel fossiilsete display – pterosaurWukongopterus lii.

See isend on toimunud klaasi puhul mõtteid saal, mis näitab iga foto, kuid visuaalselt on üksikasjalikult selle trahvi fossiilsete saab näha.

Magic otsene fotograafia toob üksikasjalikult esitatud näidise vaatamiseks. Varem olen ainult näinud joonised ja vajutage piltide käesoleva fossiilsete. Et näha täielikku isend on uimastamist.

See on basaal pterosaur alates Daohugou Voodid Liauning Provintsis. See on Holotype – IVPP V-15113. See on üks varasemaid vorme, selle tüüp lõpust Jurassic, näidates sarnasusi teiste varasemate vormide nagu Darwinopterus.

Minu jaoks On näitus oli vaatamist väärt see üks isend.

Wang X, Kellner A. W. A., Jiang S. ja Meng X, 2009, ebatavaline pika sabaga pterosaur koos pikliku kaela lääne, Liaoning, China. Anais da akadeemiliste Ringkondade brasileira kõik teised äriühingud de Ciências 81 (4): 793-812.

Teine huvitav fossiilsete on see, et Yi qu, tagasihoidlik suurusega suleliste dinosaurus lind, nagu skelett ja mis näib olevat pvt nagu tiib. See ebatavaline anatoomilise struktuuri tekitab küsimusi selle kohta, oma elustiili.

Muidugi, suurim isend on Mamenchisaurus hochuanensismis on 23m pikk ja paigaldatud püsti, et ta saaks sobituda saalis galerii. Wow!