Üha merebioloog

link: http://life.bio.sunysb.edu/marinebio/becoming.html

Mis on mere bioloogia ja mis on merebioloog?

See on raskem küsimus, vastus, kui võite kujutada! Merebioloogia on valdkonna teadmisi, mis on seotud mereorganismide. Aga mis on merebioloog? Palju, tähendab see delfiinide treener aga teistele see tähendab, haldamine mere-wildlife sanctuary. Seal on palju vastuseid sellele küsimusele ja ma ütleksin, et merebioloog on keegi, kes töötab mingil moel õpib, jälgides, kaitsta, või haldamine mereorganismide, tuleb nad mikroob, taime või looma. Kui sa õpid merekalade populatsioonide teil on merebioloog. Kui saate hallata mereelustik säilitada ja on mures kaitse mereorganismide seal, siis liiga on merebioloog. Tead, sa oled merebioloog kui teil on sülearvuti või arvuti, mida te ei soovi salvestada teavet sageli umbes mereorganismide. Kuid võite ka merebioloog kui teil on koguda käsnad, otsin bioaktiivsete narkootikume. Sul võib olla lugedes neid, teha seda, DNA sekveneerimine neid, jälgides neid laboris või muuta teoreetilised mudelid ennustavad nende arvukus kui kalapüük on vähenenud. Nii merebioloogide teha paljusid asju, kuid mis on neil ühist koostööd mereorganismide.

ma Tahan, et Rongi Delfiinid ja Vaalad

Siin on minu soovitused. Armastus delfiinid ja vaalad. Imetleda oma ilu ja oma armu, kuna nad ujuda ja liikuda oma hinded põnevaid käitumuslikud manöövreid. Muretsema, vaalad, paljud neist on ohus. Toetavad organisatsioonid, mis püüavad säilitada vaalad.

Okei. Nüüd palun pidage meeles, et seal on VÄGA VÄHE inimesi maailmas, kes õpivad vaalad või teiste mereimetajate! Saab kergemini saada professionaalne korvpallur kui veeta oma elu õpib, vaalad. Sama asi dolphin koolitajad. Jah, on olemas palju avaliku akvaariumides Ameerika Ühendriikides, kuid inimeste arv, kes töötavad koos dophins koolitajateks on ka väga vähe. Enamik e-kirju, et ma saan alustada “ma olen alati tahtnud olla delfiinide treener.” Hea, kuid teil on parem hoida oma valikud avatud, lihtsalt nii ambitsioonikaid rock stars on tavaliselt “päev tööd.”

Kui sa tõesti tahtsid teha uuringuid mereimetajate sa võiksid sisestage see väljale läbi üks kaks teed. Esiteks, teil võiks olla bioloogia peamised kolledžis, võttes kursused selgroogsete bioloogia, füsioloogia ja evolutsioon. Kõige mere mammalogists olid bioloogia peamised äriühingud kolledžis. Alternatiivina võiks saada veternarian, ülim loodan, et mõista imetajate anatoomia, füsioloogia, biokeemia ja mõista, bioloogia-imetajate ja nende tervisehäired. See oleks väga harv marsruut, kuigi huvitav. Inimesed, kas selline koolitus võib leida oma tee akvaariumides ja saada dolphin koolitajad. Pean tunnistama: ma ei näe dolphin koolitajate merebioloogide, tõesti, kuigi mõned neist võivad harida avalikkust.

Niisiis…mida teha? Saada merebioloog või toetada oma kohaliku mere bioloog!

ma Tahan Saada, merebioloog

Siin on minu soovitused:

Kui elate kaldal, siis uuri seda! Mõned kohad on ohtlikud, eriti kivine kalda avatud laineline rannajoon. Kuid enamik on täis imesid. Leida mõned mere-ja mereimetajate. Take a look at neile. Saada veidi 2 gallon klaasi akvaariumi ja täida see merevesi. Siis pane mõned olendid paagis ja vaadata neid. Soovite võib-olla on odav pump ja airstone hoida paak kaotab oma hapnikku.

Kui sa ei ela kaldal, mine oja või järve ääres. Omakorda üle kivide ja pilk olendid seal. Püüdke aru saada millised need on. Seal on palju giidid magevee-elukatega. Püüdke tuvastada olendid. Saada veidi 2 gallon klaasi akvaariumi ja täita see värske veega. Vaadata olendid ja vaata, mida nad teevad. Seda tüüpi uudishimu on see, mis algas paljud bioloogid oma teed kuulsuse ja varanduse.

Mine avalikku akvaariumi. Seal on palju akvaariumides Ameerikas. Mõned neist on lihtsalt fantastiline ja paljud on lõbus eksponeerib sealhulgas elavad olendid ning palju teavet. Kui te kuulute scout troup või kui teil on mõned sõbrad, on teie vanemad teid ja teie sõbrad rühmana. Pange padi ja joonistada pilte olendid te näete. Nendel päevadel, paljud meist on digitaalsed kaamerad. Tuua üks ja pildistada. Sul on üllatunud, mida sa näed, kui saad koju ja vaatan neid video ekraan. Sama kehtib ka video.

Kui see saab isegi rohkem põnevil:

Teil võib tõesti TAHAD olla merebioloog! Kui nii, siis muutub teadlane eriala mere-bioloogia. Kui sa tõesti tahad seda teha, siis tuleb pidevalt vaadates kõike seal: tähed, jube crawlies oma tagahoovis, ja teile meeldib vidinaid. Tooge kraami koju oma tuppa ja vaatan seda! Küsi oma vanematelt selle kohta mis on ohtlik, kuid julgustada neid, et näha, mida olete leidnud.
Kui tahad saada merebioloog, et sa pead õppima teadusest. Küsige oma õpetajaid projekte, teha koos elavad olendid. Ei usu, et sa ainult vaja teada, bioloogia. Mere olendid on tehtud kemikaalide ja neid füüsilisi asju, just nagu plastikust mänguasjad ja puust toolid. Neil on jõudu ja keemia. Kui te olete valgepõsk kohta, rock, sa pead olema TUGEV. Kui te olete tera merevetikad, siis peab olema paindlik.

Kui see saab ISEGI ISEGI rohkem põnevil:

Teil võib TÕESTI TÕESTI TÕESTI TAHAD olla merebioloog. Kui sa oled õnnelik siis live at shore. Kui lülitate umbes 15 teil võib olla võimalik töötada mingil moel või teisel mere labor. Oma keskkooli loodusteaduste õpetaja võib olla võimalik, et sa kursis teadlane kohalikul mere lab. Kui ei, siis võib olla suurepärane aeg, mis osalevad ühe või teise programm, mis on mõeldud teismelistele. Mõned paneb sind laeval ja õpetab, purjetamine ja okeanograafia (nt Sea Education Association). Kahjuks, need maksab raha; üsna natuke.

Kui te olete keskkooli te tahate, et võtta nii palju teadus ja matemaatika kui võimalik. Usu mind, on merebioloog nõuab palju koolitust. Ei usu, et sa spetsialiseeruda kohe, eriti keskkoolis. Kui teie koolis on muidugi mere-bioloogia ja marine science siis muidugi veenduge, et võtta see. Kuid teil on vaja ka tugeva taustaga bioloogia, keemia, füüsika ja matemaatika.

Kui see saab ISEGI ISEGI VEELGI ROHKEM põnevil:

Võite ikka tahad olla merebioloog, kui sisestate college. Nii, mis kolledži tuleks valida? Siin on minu soovitused. Ei saa lihtsalt valida kolleegium, sest see on merebioloogia programm. Paljud kolledžid on ei ole nii suur ja enamus õpilastel sellised programmid ei ole tõesti kavas on karjääri mere-bioloogia. Selle asemel, leida kolledžid, mis on hea, teadus-ja kirjalikult, kuid on ka mere-bioloogia teaduskonna. Seal on palju kolledžid üllatavatesse kohtadesse. Näiteks, Swarthmore College on suurepärane koht, kuid on ka spetsiaalne mere bioloog, kes inspireerib sind. Gettysburg College sisemaal Pennsylvania on teine näide. Leia parimad college saad ja küsida, kas see kolledž on hea, teadus-ja kirjalikult/side-ja on ka mõned mere õppejõud, kelle lab saab tööd.

Kes ütleb mulle valides college?

See ei ole lihtne vastata, sest see sõltub teie klassi, ISTUS hinded, kooliväliste tegevuste, rahanduse, ja palju rohkem. Oma keskkooli juhiseid nõuandja on olla hea inimene rääkida oma realistlikke võimalusi, et saada ühe või teise kõrgkooli. Sa pead olema realistlikud ise, kuidas kodust kaugel sa oled valmis minema. Ükskõik, mida sa otsustad, see on hea strateegia, et saada rannikul niipea kui võimalik. Kuid uskuge mind, paljud parimad merebioloogide Ameerikas lõpetanud oma bakalaureuse kraadi kolledžid hulgas valdkondades mais ja muru. Minu doktoritöö nõunik suureks alates Illinois ja läks Cornell college, Iowa. Ta saabus coast nagu aspirandina, isegi mitte teades, kuidas ookeani lõhnas, kuid ikka sai üks maailma tuntud mere ecologists. Minu eriline soovitus on: IGNOREERITAVATE nimekirjad “parim” merebioloogia kolledžid. Nad võivad olla parimad, et mõned teoreetilised inimene, kuid TEIL ei ole teoreetiline. Teil on erivajadusi, mida tuleb käsitleda eraldi.

ma peaksin suur merebioloogia at college?

Uskuge mind, college on liiga varajane aeg, et saada liiga spetsialiseerunud mere-bioloogia. EI pea tingimata suur mere-bioloogia kui sa tõesti tahad saada merebioloog. Ma tean, et see kõlab ebaloogiline, kuid see on kindel nõu. Põhilised teadus on ikka, kuidas teil tuleb täita kuni oma kursuse töö. Jah, võtta muidugi või kaks marine science või isegi väike, kuid täitke oma aega põhitõed: bioloogia, füüsika, keemia, matemaatika ja isegi tehnika. See on lihtsam õppida põhilisi teaduse, matemaatika ja programmeerimine nüüd, kui et korja see üles, hiljem lõpetanud või kutsealast kooli. See ei tähenda, et marine science and environmental science programmid tuleks täielikult vältida. Mõned on väga hea andes üliõpilaste kriitilise mõtlemise oskusi mitmes erialadel, samal ajal tehes õpilased õpivad põhitõdesid teadus. Paljud merebioloogia probleeme täna nõuda mõelda “väljaspool kasti” ja seetõttu seoseid erinevate erialade võib olla väga rahuldust pakkuv. Minu lemmik konfiguratsioon oleks mitme peamised äriühingud, mis viivad üliõpilane arvesse loominguline valdkondades. Näiteks: milline on topelt suur teadus ja sotsioloogia, või kolmekordne suurte vahel, bioloogia, keemia ja inseneriteaduse? Need kombinatsioonid viib teid suunas põhiline teadus-haridus -, mis veel võimaldab teil rakendada oma teadmisi tegelikus elus probleeme. Nagu paljud õpilased teavad, mis tehnika on suur ala akadeemilise kasvu kolledžid täna. Kui sa tahad olla mere bioloog, koolitus võid saada mehhaaniline ehitus -, inseneri seotud oskused hüdrodünaamika ja kliima uuringud, või arvuti oskusi saab vahetult kohaldada ocean science probleeme.