Nõuanded christian ambitsioonikaid teadlane

link: http://www.mat.univie.ac.at/~neum/sciandf/eng/aspiring.html

Arnold Neumaier

Me antud tulevikus vastavalt sellele, kuidas me nüüd hakkama asju (Matteuse 25:14-30).

Me oleme arvanud, et hinnata, mida me tõenäoliselt saavutada enne kui me alustada midagi keeruline (Luuka 14:28-32).

Jeesus käsib meil aru, mida me teeme (Luuka 16:2) ja öelda (Matteuse 12:36).

Nii, nagu üliõpilane teadus, see teeb suurt mõtet küsida küsimusi nagu näiteks järgmised:

Nagu Christian, kuidas ma pean plaani oma teadusliku karjääri?

Kuidas ma peaksin hinnata oma võimeid, kuidas leida oma koht elus?

Kuidas ma peaksin hakkama teemad, kus teadus võib olla vastuolus Kristliku õpetuse?

Hiljuti ma sain kirja, küsides seda laadi küsimustele. Selle katkendeid allpool (kursiivis) on noteeritud loal.

On kaks asja, mis on kaalumise kohta, minu meelest viimasel ajal. Esimene on hinnang minu enda võimet teadlasena. Ma tean, et olen täiesti võimeline, aga ma ka kardan, et ma ülehindavad oma võimeid. See on raske otsustada, sest minu koolis ei ole teada, teadus -, ja ükski mu klassikaaslastele jagada oma kirge põhilisi matemaatilisi teooriaid füüsika. Ma olen sügavalt karda loodavad liiga palju minu karjääri teadus – olen lummatud matemaatiliste ideede esirinnas, teoreetilise füüsika (ja nautis lugemise nende teemade kohta väljaspool klassid), aga ma ausalt öeldes ei tea, kas võin oodata, et tegelikult muutunud professionaalse valdkonnas, nagu, et. Samal ajal, ma ei taha panna ennast maha asjatult. Kuidas saada täpne ülevaade minu koht teadusringkondade?

Jeesus käsib meil mitte muretseda (Mt 6:25-33). Ta lihtsalt ootab, et me teeksime oma osa vaeva ja usun, et Jumal teeb seda, mida on vaja, nii et saame nautida vilju oma töö (Markuse 4:26-29). Seega nii kaua, kui sa lihtsalt osata vajaliku oma kursused, ei ole vaja muretseda. Ei noh, mida on vaja, ja laiendada ja süvendada oma horizon täiendavat lugemist kõigis valdkondades teil leida huvitav. Jumal ei tee ülejäänud panna teil oma missiooni elus, mida iganes, see omakorda välja tuleb.

Aga kui sul vaevalt õnnestub toime tulla nõuetele, peate heli kohtuotsuse aru, kas see on märk, eriline väljakutse, läbi mille sa peaksid omandama kannatlikkust ja jõudu, või kas see on märk, et Jumal tahab, et sa ava oma silmad, et muuta Oma plaane teie jaoks. Siis süvendada oma kontaktid Jumal, et sa ei ole valesti mõistnud teda.

Ma ka olen väga segaduses, et milline perspektiiv ma tuleks rakendada, lähte/loomine/Genesis arutelu. Ma tean, kui Kristlik teadlane, ma peaks eeldatavasti olema hästi läbimõeldud arvamust nendes valdkondades, kuid kui aus olla, ma ei tea, mis on õige või vale. Ma isegi küsimus, kas ma võin teada tõde nendes valdkondades, arvestades olemasolevaid teadmisi. Ma ka olen väga kardan eksida ja millel on arvamus, et moonutab Kristlus. Mis nõu te trenni perspektiivid kogu päritolu arutelu?

Arvamused on erinevad, nii suunavad reegel on, et apostel Paulus Roomlastele 14:4-5: Saada oma seisma, et saate kaitsta silmis Jumal, kuid ei ole kohtunik, kes võtab erinevaid seisma. Ma kirjutasin mujal mõningate aspektide:

Need esseed võib olla abi, et leida teie oma seisukohta – üks, võite seista hea südametunnistus, kui meie Issand küsib viimasel päeval.

Üldiselt vabad muretsema: Jumal ‘ s inimesed on kindel, Jeesus, et nad kuulevad tema häält ja järgida teda (Johannese 10:27), ja Paulus tuletab meile meelde, et neile, kes armastavad Jumalat, iga asi, mida omakorda välja oma parima (Roomlastele 8:28). Meie Issand juhatab sind, kuigi sa ise võib olla päris kindel. Teadmine, et ta teeb seda annab rahu, isegi kõige töötlemata korda.

Ja kui sul on vaja nõu küsida – keda te arvate, et olla pädev vastus. Jumal omab kõike ja kõiki, nii et ärge meie, tema lapsed. Kui tema lapsed meil on võimalus kasutada ressursse meie Isa Taevas, nii kaua kui me ei kasuta neid, kelle vastutusalasse (see on, mida fraasi “Tema nimel”: kui Jumal ise kasutaks neid).
Paluge, ja teile antakse (Matteuse 7:7-8). Õige suhtumine, te isegi saada rohkem kui sa olid küsida (Luuka 6:38). Just nagu kirjanik kirja noteeritud, kes kirjutas järgnev kiri:

Teie väljavaated on aidanud mind nii minu küsimustele. See oli võimalus, et ma leidsin oma lehe ja võimalus, et ma otsustasin, et e-kirja, kuid pärast lugemist oma artikleid ma võiks nagu öelda, et pigem oli Jumal tööl.

Võib-olla, et julged küsida ja kuulata, muutub kingitus, et inimene küsida või teistele, et sa isegi ei mõtle. (Pidage meeles, et kohtuotsuse päeval, salvestatakse need olid tunnustas Jeesuse jaoks asju, mida nad ei tea isegi, mida nad olid teinud, Matteuse 25:37-39.) Nii nagu kirja sai seeme, mis antud lehekülg tulid olemasolu, millest saavad kasu mulle, kirjanik ja sina, lugeja.

“Küsi, ja siis antakse teile; otsige ja te leiate; koputage ja uks avatakse teile. Sest igaüks, kes palub, saab; see, kes otsib, leiab; ja üks, kes lööb, uks avatakse.” (Matteuse 7:7-8)

“Andke, ja see antakse teile. Hea mõõta, on alla vajutatud, raputatud ja töötab üle, siis valatakse oma süles. Sest meetme kasutate, seda mõõdetakse teile.” (Luuka 6:38)