UUS PARADIGMA TEADUSE MÕTE – ELEKTRILINE UNIVERSUM

link: http://www.churchofenglandcayman.com/SciCom9.html

Artikkel 9 : Raskust või elektri -, mille üks reeglid Universumis?

poolt Rev Nicholas Sykes

Tänapäeval on tavaline, et leida teatud tingimuste õpikud ja haridus-veebisaidid, mis on mõeldud selleks, et kirjeldada meie universumis. Need tingimused hõlmavad “kollane kääbus täht” meie päike, “tähtedevahelise gaasi, tolmu ja hiiglane molekuli pilved”, “Mustad Augud”, sealhulgas üks, “kesksel kohal meie galaktika”, “tume küsimustes, mis ei ole nähtav meile”, binary star süsteemid, mis on moodustunud “tõttu gravitatsiooniline külgetõmme”, “Oorti Pilve,” ja paljud teised. Need terminid ja mõisted, mida tavaliselt kasutatakse tänapäeva teaduse cognoscenti, ja need eksperdid ei võta lahkelt, enamasti, et igaüks, kes küsimustele, kas need on või ei ole tegelikult kirjeldab objektiivne reaalsus ja kas kõik need mõisted on põhjendatud ja tõendatud katse ja vaatlus.

Mõned teadlased aga on muutumas üha ebamugav sellise rääkida, sest üks asi, see mudel (mida ma nimetan “vana paradigma” teadus) on pidevalt “tweaked” viisil, et ausam kohaldamise teaduslik meetod ei võimalda. Minu füüsika labor kooli palju aastaid tagasi, me oleks rääkinud “cooking” tulemusi eksperiment, et muuta need vastavad sellele, mida me arvame, et eksperiment “peaks” on tarnitud. Tänapäeva teadus, kui sageli me oleme kuulnud, on põnevil, nutma, et selline ja selline tähelepanek on “saatis meid tagasi joonise plaadid”. Siiski, kui teil jälgida kirjanduse kohta konkreetses küsimuses, siis peaaegu alati leida hämmastavalt häid tulemusi saada, modifitseeritud või alahinnata, et paremini sobib valitsev teooria. Maailmas akadeemia, seal on paljud üliõpilased teaduse kes on öelnud, et oma paber PEAB tõendama valitsev teooria, sest kui see ei tööta, nad ei saa anda.

“Mustad augud” ja “tumeda aine”, samuti “tume energia”, on kõik ettevõtted, mida ei ole veel kinnitatud otse mis tahes tähelepanek. Lisaks on paljud inimesed aktsepteerida, et nende olemus muudab otsene vaatlus neist võimatu. Nad on siiski peetakse tingib matemaatiline ehitus tuntud universumi, eeldades, et universum “jookseb” nõrgim jõudu teada, et mees, nimelt gravitatsioon. Kuid mida teha, kui et grand eeldus ei olnud tõsi, esimene koht? Mis siis, kui universum, kaasa arvatud meie Päike “jookseb” palju tugevam jõud, nimelt elektrit? Nagu on märgitud eelmises artiklis, kuna näeme igapäevaelus, et elektri jõud on tunduvalt tugevam kui gravitatsiooniline jõud, kui kaua võib seda pidada kogu raskust, et sõidu universumi tugevam jõud on arvestata kuigi palju nõrgem (gravitatsiooniline) jõud on väitnud?

On inimeste ja ajalooline põhjus, eeldusel, et see on gravitatsioon, mis töötab universum. See oletus ei teinud, sest meie tavapärane geocentricity, ja kuna tohutu eelnevalt mõista päikesesüsteemi, mis toimus alates seitsmeteistkümnes sajand läbi Sir Isaac Newtoni Principia ja matemaatilise elucidation päikesesüsteemi raskus võib leida seal. Me arvame, et kuna see on gravitatsioon, mis kulgeb maa suhetes Päike (vähemalt niipalju kui me on aru saanud ta), sama peab kehtima veel välja ad infinitum läbi meie galaktika ja kogu kosmos. Aga kui see ei ole gravitatsiooni, kuid palju tugevam jõud, mis jookseb cosmos, matemaatilise vaja üksused, nagu mustad augud, tumeda aine ja tumeda energia kohe kukub ära. Meil tuleks meeles pidada, et alates seitsmeteistkümnes sajand seisukohast, suur edasiminek arusaam praegune elektrienergia tuli sajandeid hiljem.

Unlikelihood raskuskese on jõud, mis töötab universum on esitatud järgmiste tasu. Seda saab kontrollida, viidates Electric Taevas, mida Ei Scott (vt nimetatud veebilehelt allpool).

Õiglane skaala mudel kosmoses võib esindada üks valgus-aasta (vahemaa läbib valgus ühe aasta jooksul) ühe miili, ja esindada ka üks Astronoomiline Ühik (kaugus Päikesest, Maa), mida ühe tolli. Mudel on tiirleb Maa ümber Päikese esindab ringi, mille ühe-tolline raadiuses. On 880,000-mile läbimõõt on Päike hakkab koomale kaubamärgiga, umbes 1/100 tolli üle – vaid kübemeke. Pluuto äärepoolseimate planeedi (või planetesimal) on orbiidil ümber see kübemeke kell raadius on umbes kolm ja pool meetrit. Kuid lähima tähe mudel – teine lihtsalt speck – on vale nelja ja poole miili kaugusel. See on üsna tüüpiline lähim vahemaad kõik tähed galaktika.

Mõeldav, Kuidas saab see olla, seetõttu, gravitatsiooni, et olla liikumapanev tegur galaktika? Me oleme mõelnud, on suhteliselt rääkides, gravitatsiooniline jõud vahel 1/100. tolline specks on eraldatud üle nelja miili kaugusel üks teine.

See võib olla seetõttu, et viis, kuidas päikesesüsteemi jookseb, meie enda kui ainult näiteks saame teada, et igal suurel määral, on üsna erinev sellest, kuidas galaxy töötab tervikuna. Isegi siis, kui meil on õigus otsustades tihedus on suhteliselt valitseva mõju sõltub positsioone ja liikumisi, planeetide asutuste meie süsteem, mis kindlasti ei tähenda, et me oleks õigus eeldada, gravitatsiooniline turgu valitseva seisundi eest tähtedevahelise jõud galaxy, ja veelgi vähem nii, inter jõud kosmoses. Tõepoolest, kui galaktikad olid powered by suur elektrienergia ülekannete kaudu plasma keskkond ruumi, nõdra jõuga, gravitatsioon sellises kontekstis võiks eirata täielikult.

Ja see tähendaks, et sellised mõisted nagu tumeaine, tumeenergia, mustad augud, Oorti Pilve, ning isegi Suure Paugu ise, koos hulga teiste stalwarts tuleks panna välja karjamaad ulme. Me võtame pilk see mõni teine kord.

Rohkem teavet uue paradigma, vt www.holoscience.com