Kirjandus, depersonalisation ja derealisation

link: http://litrefsarticles.blogspot.com.by/2015/01/literature-depersonalisation-and.html

Tim Love

Iseloomustus

glasgowheads

Reaalses elus me loome märki, hoone neid sellest, mida me näeme ja kuuleme. Koosolekul keegi, online või telefoni teel, me ehitame oma isikupära, oma sõnadega. See tendents võib olla nii tugev, et inimesed, kes on kaasatud Turingi testimine mõnikord ei suuda uskuda, et nad on olnud suheldes pelgalt arvuti. Mõju on veelgi tugevam, kui hääled ja pildid teksti asemel on kaasatud. Loomad on isiksused, isegi taimed ja esemed võivad saada oli. Tegelased meil luua seega võib tunduda ühtne, sõltumata eelkõige füüsiline akt, viib inimesed rääkima sellest maisest isiksused, vaimud ja hinged, elu pärast surma ja Jumalad. Peal, et me loome ise pildid; meil on iseteadev, ja eeldada, et teised on ka.

Kui me oleme loonud tegelased, nad saavad surprize meile – “See ei ole nagu tema teha, et” me võiks öelda, või “See on nii out of character”. Mõned inimesed on “rohkem” märk kui teised, nad on “suurem kui elu”. Alzheimers põdejatele tundub, et järk-järgult kaotada oma iseloom, oma minaga. Inimesed, kellel on raske autismi ja robotite käitumine on mõnikord krediiti millel on vähem iseloomu.

Kirjanikud on mängu luua usutavad tegelased. Mõnikord jooksul kirjalikult lugu, nad on täiesti üleni iseloomu (kui tegelase ebameeldiv, depressioonis, jne, võib see mõjutada). Näitlejad toovad märgid, et elu veelgi tugevamalt kui lugejad ei, ütleb, näitekirjanik, kui nende iseloom ei ütleks, et kirjutasid sõnad, asendades need oma.

Mitte-standard iseloomustus

See märk-võime luua arvatavasti arenenud, et aidata ennustada teiste meetmete (eneseteadvus võib-olla on kõrvalsaadus). See on üsna keeruline ja mitmekesine. Me sageli esitada erinevad mina-pildi sõltuvalt kontekstist (ekstravert sõpradega ja vaikne vanematega, näiteks). Mõned inimesed (väga vähe) arendada mitmeid isiksused, iga teadlik teised. Enamasti kadusid inimesed, kogemused depersonalisation, nähes, kuidas teised näitlejad, nagu nukud. Nad isegi näevad end kunstlik. Depersonalisation (sageli seostatud depressiooni) võib vaadelda kui salongis märgi loomise teaduskond, võimetus näha kummitus masinas. Autism on kirjeldatud mõned inimesed, nagu “isik,-pimedus”.

Maailmad

Depersonalisation võib kaasa tuua derealisation, kus maailm tundub koosneb etapp maastik või selle osa “Matrix”. Kuidas me luua sisemise esindus, maailm on liiga keeruline, isegi veel siis, kui Quantum Mehaaniline arusaamad sellest, mis on “päriselt olemas” on kantud, nii et pole ime, et meie maailma-loomise rahastu, nagu meie iseloomustavad rajatis, lagundab mõnikord. Agnosia on mõiste, mida kasutatakse, et kirjeldada võimetus protsessi sensoorse informatsiooni, et tuvastada objekte (“Alguses ma nägin esiosa. See nägi välja nagu purskkaev pliiats. Siis tundus, nagu nuga, see oli nii terav, aga ma arvasin, et see ei saanud olla nuga, see oli roheline. Siis ma nägin kodarad”).

Mälu

Kui me vaatame keegi nägu, siis nad omakorda nende pea külge, me teame, et see sama isik. Kui vaikne töökaaslane saab ekstravert stseen-stealer hilisel-ööklubid, me teame, et see sama isik. Tegelaskuju loomine nende osad nõuab mälu, mis on põhjus, miks seal on dementsuse ühendus. Ilma mälu, meie võimetus luua tegelased võivad kaasneda võimetus prognoosida käitumist, mis põhjustab ärevus ja agitatsioon.

Kirjandus

See on tugevuse märk-luua instinkt, et kirjanikud ei ole tavaliselt on raske veenda lugejaid, et tegelased on reaalsed (tõepoolest, tegelikult saab stranger than fiction). Kõige lihtsam on kopeerida märk (reaalne või väljamõeldud), kes inimesed juba usuvad. Kirjanikud võivad teha oma tööd tõhusamalt mõista, kuidas inimesed loovad maailma, mälestusi ja märgid ja kuidas see protsess võib erineda. Inimesed dementsusega sageli säilitavad oma harjumusi ja eelistusi (teatud värvi riideid, maitse jäätis jne). On see, et selline pisiasi piisavalt uudne, et luua iseloomu? See võib olla, eriti väikeste tähtedega. Täielikult ümar tegelase käitumine tuleb mõistlikult prognoositav ilma deterministlik. See aitab, kui nad näitus sarnased tunnused erinevates olukordades. Inimesed on segu prognoositav ja üllatav. On prognoositav funktsioone abi identifitseerimine ja empaatia, mis teeb üllatusi võimalik. E. M. Forster kirjutas, et “katse ümmargune märk on see, kas ta on võimeline üllatav, veenev viisil.”

Üks võimalik analüüsida tegelasi lugu nagu siis, kui nad olid inimesed, või üks võib “depersonalize” vaadates neid konstruktsioone ja analüüsida, kuidas kirjanik püüdnud pakkumise alustalad. Kirjanikud võiksid püüda kujutada non-standard töötlemine. On mitmeid näiteid, romaanid, kus peategelane on autistlik (nt “The Curious Incident of the Dog in the Night-Time” Mark Haddon). Sartre ‘ i “La Nausée” kujutatakse bouts Derealisation. Samuti Existentialism, mõned muud kirjandus liikumist soodustada sellised kujutised. Mõned “Nouvelle Roman” tekstid keskenduvad eelnevalt töödeldud arusaamad – lugeja peab meeles arusaamad, et luua märke ja objekte, sest autorid ei saa alati teha integreerida.

Mõranenud Ise: Postmodernism ja Depersonalization Häire, Conor Michael Dawson juhib tähelepanu asjaolule, et “Postmodernists hakkas tagasi lükata identiteet kui psühholoogiliselt kogu üksus, tõstes Eliot on “protsess depersonalization” morbid äärmuse“. Ma arvan, et Eliot silmas “depersonalization” midagi, rohkem nagu “objektiivsus” või “irdumine”. Tekstid Dawson pakub näidetena on “Lake of the Woods” (Tim O ‘ Brien), “Vietnami Mind” (Tim O ‘ Brien), “Fight Club” (C. Palahniuk) ja “Must Luik” (film Darren Aronofsky). Mujal, Bernice Reuben on “Viie Aasta Lause” on soovitatud. Olen lugenud/näinud ükski neist.