Kui ciphered autobiograafia ülevaate 19. sajandi egyptologist

link: https://ecse.monash.edu/staff/eviterbo/simeone/simeone.html

SimeoneLeviSimeone Levi oli itaalia egyptologist, kes elas Torinos teise poole jooksul 19. sajandil. Tema peamine töö on kaheksa maht hieroglyphic sõnastik(Sõnavara, hieroglyphic, kopti, ja heebrea) mis, 1886, ta pälvis auhinna Kuningliku Akadeemia Lincei. Ta oli vend, ema, minu suur-vanaisa, ja ma esimest korda kuulsin teda, kui minu vanaema andis talle koopia sõnastikku, et minu isa. Sõnastikku on litograafia koopia tema käsitsi kirjutatud käsikiri ja selle eesmärk oli võrrelda hieroglyphic sõnad vastavad Kopti ja heebrea sõna, püüdes näidata, et nende tuletamine alates hieroglyphic.
Sündinud 1843. aastal Juudi geto, Carmagnola lähedal Torino, et vaene pere, Simeon, Levi oli seitsmes 10 last ja kullassepp. Tabas poolt halvatus kell kaks, ta märke puudega kogu oma elu, sufferering kehtestatud piiranguid tema händikäp. Pärast saada kraad matemaatika, ta teenis oma elu esimese poolt õpetamine matemaatika. Tema huvi Egyptology algas alles kell 33, pärast seda, kui ta osales mitmeid loenguid Professor Francesco Rossi, vicedirector Egiptuse Muuseum Torino. Tema ainult teiste klassivend oli Ernesto Schiaparelli, kes oli kuulsaks saanud avastanud Kuninganna Nefertari”s tomb. Sellest hetkest alates ta täielikult pühendus papyrology, võttes Professor Rossi tema juhendab, ja säilitades konkurentsivõimelise suhtumine Schiaparelli.
Eelmisel aastal minu grandaunt Giorgina Levi (Simeone on grandgrandniece) otsustas, et rohkem teada elu tema kuulus esivanem ja algatas ajaloo uurimine. Läbi dokumentide, ta sai ühendust lineaalne järeltulijad Simeon, Ettora ja Maksimum Levi. Nad olid mitmed paberid, raamatud ja tähed oma vanaisa ja nende seas käsikirjas kirjutatud tundmatus tähestikus. Nad teatasid ka, et Simeon pandud tema pojad kohustus tõlgendada ja lugemine 355-leheküljeline käsikiri. Kuid kõik katsed dekodeerida salapärane teksti ei suutnud, olgugi, et see oli antud üsna ekspert, aga võib-olla ei ole väga motiveeritud, inimesi vaadata.