Nomi Epstein helilooja

link: http://www.nomiepstein.com/bio.html

_MG_8718-Edit

Olen huvitatud sonic maailmades, mis keskenduvad tämbri ja sageli teostada timbral koosmõju aja jooksul. Ma kujutan neid helisid ja struktuurid nagu materiaalse ja reljeefsete objektid, mis pakuvad uurimine, sonic elemente ilma väljendusrikas, gestural eesmärgid. Minu teosed koosnevad tekstuurid, mis jääb nii korrapäraseid ja erakorralisi nende rütmiline, meloodiline ja orchestrational esindused. Kontrast elementide vahel, on üldiselt väike ja ilma extroverted omadused. Notational tavade kombineerida erinevaid vorme, sealhulgas traditsioonilised ja graafiline või ruumilise konventsioonidega.

Nomi Epstein, D. M., on Chicago põhinev helilooja, kuraator, esineja ja muusika õpetaja. Tema kompositsioonid center ümber oma huvi sonic nõrkuse, kus struktuur tekib, välja textural nüansid. Tema muusika on olnud läbi kogu USA, Euroopa ja Aasia sellised kunstnikud nagu JÄÄ, Ansambel Ülejääk, Mivos Kvartett, Märg Tušš, Dal Niente, Üllas Kanu Trio, Küdoonia, Vokaal Ansambel, Riim, Mille Ooper, Seth Josel, ja Eliza Garth ja festivalidel nagu Ostrava Päeva, Huddersfieldi Kaasaegse Muusika Festival, Darmstadt, Paugu Saab, ja Akademie Schloss Üksindust. Ta on aidanud töötab Austraalia flötist Janet McKay riigi 2009. aasta USA tuuri “Need Kadunud Käsi,” kitarrist Aaron Larget-Caplan on “Uus Hällilaul Projekt” ja percussionist Joe Bergen ‘ s new vibraphone kogumik “Semy.” Ta oli kaks korda kutsutud Artist-in-Residence at-Atlandi Keskus Kunstidele, ja on saanud toetusi Sihtasutus Kaasaegse Kunsti (Avarii Grant), Chicago DCASE (Individuaalne Kunstnik Grant) ja Uue Muusika USA (ÜPP Toetuste). 2016. aastal, ta oli sõlminud avaistung Staubach Stipendiumi jaoks Darmstadt. Ta oli motiiv Chicago Tribune tema tööd helilooja, kuraator, õpetaja ja esinejana.

Epstein on aktiivne ja kirglik kuraator ja tootja, asutaja ja juhtiv.pe.ri.od.ic, kriitiliselt tunnustatud eksperimentaalse muusika tulemuslikkuse kollektiivse pühendatud notated, akustiline, post-Cagean eksperimentaalne muusika. 2012. aastal on ta kureerinud ja toodetud 5-kontsert John Cage centennial festival (Chicago, kaasates esinejad, heli-kunstnikud, tantsijad ja multi-meedia kunstnike üle Midwest. Tema töö Cage ‘ i muusika ja mõju on viinud teda, et esitleda mitmeid centennial sündmused. Ta oli kutsutud esitama at Northwestern University Puuri Sümpoosion ja olla helilooja-in-residence at Florida State University Puuri Festival.

2014. Aastal, Epstein co-organiseeritud (Peter Margasak) Chicago Wandelweiser Festival, mis tõi Jürg Frey, Eva-Maria Houben, R. Andrew Lee Chicago 4. festivali sündmused. Festival objekte.pe.ri.od.kkd debüüdi plaadiesitluse kontsert, cd ansambli teoste Jürg Frey, mille Epstein täidab. 2017. aastal, ta co-organiseeritud (Shanna Gutierrez) esimene USA suuremahuliste festival muusika Galina Ustvolskaya, “Power In Heli,” 3-päevane festival conjuction koos konverentsi korraldas U Chicago/UIC”, mis esineb Aeg: Unustatud Eksperimendid Nõukogude Kunst.’

Kui praktik eksperimentaalne muusika, Epstein täidab regulaarselt koos.pe.ri.od.ic ansambel, tema multimeedia -, eksperimentaal-improvisatsioon trio NbN, ja Articular Tahk. Ta jätkab, et teadus -, loengu, teha ja programm eksperimentaalne muusika.

Nagu kasvataja, ta on kätte teaduskondade University of Illinois at Chicago, Loode, DePaul ja Roosevelt Ülikoolide ja 2016. aastal oli Külastavad Assistent-Professor Koostis Ülikooli Iowa. Ta on olnud juht teooria, vähemalt Briti Kooli alates 2007. aastast. Epstein omab kraadi, Columbia University, New England Konservatooriumis, ja Northwesterni Ülikoolis.