Kermit tarkvara: korduma kippuvad küsimused

link: http://www.kermitproject.org/faq.html

Sissejuhatus

Käesolev dokument asendab originaal Kermit KKK, mis saab veel juurde SIIN. Algne KKK on organiseeritud kronoloogiliselt; see uus on korraldatud teemat ja sisaldab peamiselt just linke teistele lehtedele. Näiteks:

Käesolev dokument puudutab Kermit “tervikuna”. Suur Kermit programmid, mis omakorda on oma konkreetsed Kkk, näiteks:

Mis Kermit Programm(id), Kas mul on Vaja?

Kermit tarkvara saab kasutada mitmel otstarbel. Kui kõik soovid on terminali emulaator serial või võrguühendused oma Windowsi või DOS-PC, kasutage Kermit 95 või MS-DOS-i Kermit, kui see on asjakohane. Kui soovite edastada faile sa pead kaks Kermit programmid, üks iga otsas. Näiteks, kui sa tahad, et luua ühendus Windows XP Sun Solaris server, sa pead Kermit 95 Windows ja C-Kermit Solaris.Siin on kiire ülevaade:

UNIX, (Avatud)VMS, QNX, OS-9, Plan 9, AOS/VS, VOS
C-Kermit
(Täisfunktsionaalne võrgu-ja serial side ja skriptimine)
UNIX ainult
G-Kermit
(File transfer ainult).
Windows 95, 98, Millenium Edition, NT, 2000, XP, Vista, 7, …
Kermit 95
(Täisfunktsionaalne võrgu-ja serial side ja skriptimine)
IBM OS/2
Kermit 95
(Täisfunktsionaalne võrgu-ja serial side ja skriptimine)
MS-DOS, PC-DOS, DR-DOS-i või Windows 3.11 või varem
MS-DOS-i Kermit
(Täisfunktsionaalne võrgu-ja serial side ja skriptimine)
Märkus:MS-DOS-i Kermit on ei toeta Windows 95/98/ME/NT/2000/XP-d või OS/2, isegi mitte “DOS aken”.
IBM suurarvutite mis VM/CMS, MVS/TSO, või MUUSIKA
IBM Mainframe Kermit
Teised
KLIKI SIIA

Kust leida asju

Kui Kermit Projekti alustati 1981. aastal ning on arendanud ning koguv tarkvara ajast, nii et seal on palju asju siin. Algselt oli see saadaval ainult posti teel, et magnetlint. Kui ARPANET (hiljem Internet) sai laiemalt kättesaadavaks, master tape kataloogid olid kättesaadavad avaliku FTP juurdepääs. Lõpuks nõudlus lindid järel ära, kuid meil on veel tuhandeid faile korraldatud “lint”, nimepanekureeglid mõeldud tasapinnaliste ja struktureerimata lindi arhiivi lühike failinimed. See tegi FTP juurdepääs mõnevõrra raske. Aga see on ka kõik fikseeritud nüüd uus arhiiv leht, mis võimaldab iga Kermit programm kunagi kirjutatud, et tuleb hankida ühe klõpsuga. KLIKI SIIA juurdepääs Kermit arhiiv kell Columbia Ülikooli.

Ühine väärarusaamu

Klõpsake mis tahes järgmine lugeda seda:

Teised arutatud siin:

Ärge kasutage Telnet, kasutada SSH!
Uudistegrupid, kui keegi küsib küsimuse, mis sisaldab sõna “telnet” (või “ftp”), vastus tuleb tagasi millisekundite jooksul: ma ei kasuta Telneti, kasutada SSH-d! (või ma ei kasuta FTP-d, kasutada SCP!) (või SFTP). See ajab kaks orthogonal mõisted:

  1. Virtual terminal (või faili Ülekanne) protokollid
  2. Turvalisus

Seal on midagi valesti Telnet. Tegelikult on see palju parem SSH nagu virtuaalne terminal protokoll poolest funktsioone ja laiendatavuse, rääkimata platvorm neutraalsus. Muidugi selge-text Telnet on ebakindel, sest paroolid reisi selgelt üle võrgu, kuid ilmselt mõned inimesed mõistavad, et turvaline Telnet klientide ja serverite on kättesaadav aastat, ja need on rohkem turvaline kui SSH selgitatud põhjustel SIIN. (Kui te ei viitsinud linki, lühike variant on juhitavuse, eriti seoses toibumine kahjustatud võtmed.) Üha enam Interneti-standard turvalisuse meetodid nagu Kerberos ja SSL/TLS sisalduvad standardi väljamaksest Unix (Linux, FreeBSD, OpenBSD, AIX, Solaris, HP-UX, …), VMS, ja teiste operatsioonisüsteemide, toetada nende Telnet ja/või FTP serverid ja/või klientidele. Ja muidugi on nad ka toetatud C-Kermit Unix ja VMS ja Kermit 95 Windows (mis toetab ka SSH v1/v2).

Samalaadselt FTP. STT ja SFTP on mitte ainult ei platvorm neutraalsed, nad on mitmekesisus-vaenulik. Neid faile ainult binary mode, mis mangles teksti faile eri platvormide kaudu, samal määral, platvormid,’ teksti-faili salvestada vorme ja märgistikud erinevad. Äärmuslik näide oleks Muutuva Blokeerida formaadis EBCDIC teksti faili IBM mainframe, binaarne ülekandmine, mis Unix-i oleks sa natuke hea tõepoolest. FTP oli kavandatud mitmekesisuse meeles ja turvaline versioonid on saadaval.

Muidugi SSH on oma koht, kuid siis tuleks kasutada seda teie silmad lahti, eriti Windows (kui key failid on lihtsalt varastatud). SSH on kõige paremini triviaalne risti-realm rakendused. Näiteks, kui teil on külaline Id teistele saitidele hoone rakenduse erinevatel platvormidel. Varem Telnet-ja FTP-oleks kasutada seda, kuid nüüd on need rajad kipuvad olema blokeeritud. Siiski, isegi kui serveri sait on Kerberose teenuse või X. 509 sertifikaadid, see oleks mõttetult aeganõudev luua piiriülese-realm autentimine ja/või pileti suunamine väike one-shot töökohti nagu see. Sel juhul SSH käsitsi parooliga autentimine on hea.

Kuid tõsisem töö, eriti suurte organisatsioonide nagu ülikoolid, ettevõtted, laborid, ja valitsusasutused, kus kogu oma online identiteedi kaalul on, juhitavuse tsentraliseeritud turvalisuse arhitektuur, on väga oluline.

Licensing

Kermit tarkvara litsentsimine on selgitatud SIIN. Alates juuli 1, 2011, kõige Kermit tarkvara on Avatud Lähtekoodiga.

Üldised Küsimused

Faili edastus

Terminali emuleerimise

Modemid ja numbrid

Võib-olla kõige levinum probleem on selles valdkonnas on, et inimesed “set modem type hayes” või (vanemates süntaks) “set modem hayes”, mõtlesin, et see tähendab “kõik modem, mis kasutab AT käske.” Ei, Kermit on “hayes” modem type on tegelik Hayes 1200 või 2400 SmartModem alates ammu. Need modemid ei toetanud vigade avastamise ja korrigeerimise, compression, flow control, kiirus-või puhverdamine. Kui te kasutate Kermit on “set modem type” käsk dokumenteeritud, et valida, millist modemit kui on tegelikult numbrite või (enamikel juhtudel) lihtsalt minna vaikimisi, mis viimastel Kermit versioonid on “generic-high-speed”, numbrid peaks töötama. Kui sul on probleeme, kasutada “set-ketas ekraan” vaadata dialoogi vahel Kermit ja modem ja seejärel konsulteerida oma modemi kasutusjuhend näha, mis on valesti.

Kermit 95

Töötab: Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows NT, Windows 2000, Windows XP, OS/2
Praegune versioon: 2.1.3
Vabastatud: 1. jaanuar 2003
KKK: Vaata Kermit 95 KKK

C-Kermit

Töötab: UNIX, VMS, VOS, AOS/VS, QNX, OS-9, Plan 9, Beosi, Commodore Amiga
Praegune versioon: 9.0.300
Vabastatud: 30. juuni 2011
KKK: Vaata C-Kermit KKK, pluss järgmised.

MÄRKUS: “UNIX” on üldine termin, mis hõlmab paljusid operatsioonisüsteeme, mis laskus algsest Bell Labs UNIX operatsioonisüsteemi. Näited: Linux, Mac OS X, FreeBSD, NetBSD, OpenBSD, Solaris, SunOS, AIX, HP-UX, IRIX, OPENSTEP, NeXTSTEP, System V, Tru64, OSF/1, DG/UX, Unixware, Xenix, OpenServer, BSDI/OS, Ultrix, Digital UNIX, SINIX, ja palju muud (pikemat nimekirja, KLIKI SIIA).

MS-DOS Kermit

Töötab: Windows 3.x ja varem, MS-DOS, PC-DOS, DR-DOS-i, jne.
Praegune versioon: 3.15
Vabastatud: 15 Sep 1997

IBM mainframe seotud