Sain Selle!

link: http://www.silcom.com/~tomjolly/gotit.htm

Originaal artikkel: Got It!

Got It!

Tom Jolly

Nüüd saadaval $9.95 (pluss 7.50% maksu-CA) ja laevandus. Tilk mulle e-posti kokku (vt allpool) ning saate tasuda läbi Paypali.

Võite saada ka Got It! HD  iPad, või Got It! Classic iPodTouch või iPhone jaoks ainult $0.99 iga.

See on nüüd olemas ka Windows 8 on Windows Store $1.49.

See on teine väljaanne Sain Selle! Kiire ja lõbus väike matemaatika mäng kujundas Jolly Mängud. Eesmärk on leida valemid, kiire; esimene, 6×6 ruudustik numbrid ja ettevõtjad on käsitletud läbi (nagu allpool) ja “eesmärk number” (alates 1 kuni 40) on koostatud teki. Siis, iga mängija (nii palju kui sa saad ümber laua) vaatab läbi grid otsin 5-kaardi võrrand, mis võrdub eesmärk number. See võib olla mis tahes 5 kõrvuti kaardid grid (3 numbrit ja 2 operaatorid), mis ei tarvitse olla sirge.

Näiteks võre alla, kui me olime üritavad eesmärk, “26”, nagu joonisel sinine kaart, siis me võiksime otsida grid, lõpuks luurad jada 14+7+5 lähedal ülemiste keskus ja grid, ja karjudes välja, “Sain aru!” Sa oleks näita teised mängijad teie lahendus, siis võta “26” kaardi oma. Seal on kaks teisi lahendusi, “26”, kasutades wild card; kas sa näed neid? Kes on pildistatud enamik kaarte lõpus mängu võidab.

Kas sa leiad kõik lahendused numbrid 1-40? Nad on kõik seal. Ärge unustage, et siin saab bracket võrrand mingil viisil, mis teile meeldib; (4×2)+5 ei ole sama, 4x(2+5). Ja Looduses Kaardi saab iga ettevõtja üldse!

Seal on lihtsam võrku nooremad mängijad, kes kasutab ainult liitmine ja lahutamine, korraldatud 5×5 ruudustik, kasutades numbrid 1-9 ja numbreid 1-20.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

See väike mäng nägi oma esimese inkarnatsiooni, nagu Fermat, nime kuulsa matemaatiku ja sai hiljem nimeks “Sain aru!”, sest ilmselt keegi normaalne on vähimatki aimu, kes Fermat oli. Esimene tiraaž 100 koopiad oli loodud Kvaliteetset Aega Ressursse. Selle trükiarv (2000) on alates Jolly Mängud, rahastatud Kickstarter projekt!

See on hea väike õpetlik mäng, ja sõltuvust ka. Tavaliselt kasutan “loe kümneni” reegel, kui mängides lapsed (et on inimesi, alla 30), et anda neile serva. Kui nad võita. Siis on mingit halastust!

Seal on ka mõned eksemplarid Matemaatika Geek Laiendamine vasakule ($5 iga), mis lisab numbrid 15-20 võrku, koos nelja raske tegutseb (ketistamine, täisarvuline jagamine, mooduli võtmine, factorial rajoon, exponentiation ja alus). Normaalsed inimesed ei taha mängida neid!

See on ainult $9.95 pluss postikulu, pluss 7.5% tulumaksu California elanikud. Allahindlused humongous tellimusi õnnelikult pidada.

Jaemüüjad on võimalik osta ka soodushinnaga Sain Selle! alates Jolly Mängud. Võtke meiega ühendust hinnad.

Go Tellimine Teave

emailme