Yu Sun

link: http://www.cse.usf.edu/~yusun/

Sun1

Tere tulemast minu kodulehele!

Minu Blogi

Lühike Bio: ( CV) Olen praegu Lõuna-Florida ülikooli infotehnoloogia ja tehnika eriala dotsent.

Sain Fr. D. kraadi computer science University of Utah, 2007 (nõunik: John Hollerbach), B. S. ja M. S. kraadi elektrotehnika alates Dalian tehnikaülikool, Dalian, Hiina, 1997. ja 2000. aastal. Ma olin Postdoctoral Sidusettevõtte aadressil Mitsubishi Electric Research Laboratories (MERL), Cambridge, MA alates Dets. 2007-Mai 2008 ja Postdoctoral Associate in School of Computing, University of Utah alates Maist 2008 kuni Mai 2009.

Minu teadusuuringute huvid hõlmavad robootika, haptics, arvuti nägemine, inim-arvuti interaktsioon (HCI), ja meditsiinis. Kui olete huvitatud koostööst minuga mõned lahedad projektid, palun kontakt mina.

Selles addtion, ma praegu olla asutajaliige kaasesimees uue Tehnilise Komitee Robot Käed, Ahne, ja Manipuleerimise IEEE Robootika ja Automaatika Ühiskonna (IEEE-RAS). Ma ka kaasesimees Liikmeks Teenuste Komitee IEEE-RAS ja istuda Liikme Tegevus Juhatuse IEEE-RAS.

Ma olen Assotsieerunud Toimetaja IEEE Tehingud Robootika (T-RO)