YU SUN, Ph.D.

link: http://www.yusun.io/

tmpphoto

Assistant Professor Cal Poly Pomona

Ma olen praegu Assistent Professor Computer Science Department California State Polütehniline Ülikool, Pomona (Cal Poly Pomona).

Hoone hea tarkvara, et lahendada reaalses maailmas probleeme, on minu kirg. Ma olen juhtiv SoftCom Lab, et viia teadus -, nõustamis-ja alustavatel meie andekad üliõpilased. Palun vaata meie lahe projektide.

Ma olen Co-Asutaja startup firma Ziiio – luua suuremahuliste mobiil siseruumides navigeerimise lahendusi. Varem olen töötanud direktorina, Inseneri-viia teadus-ja arendustegevuse teine lahe käivitamisel, ettevõtte – Cloudpoint Labs, mis keskendub high-precision 3D liitreaalsuse mobile platvorm. Enne liitumist Cloudpoint Labs, olen töötanud Amazon Silk, pilve-põhine split mobile brauser Amazon Kindle Fire.

Töötasin Post-Doc teadur Dr Jules White lab aadressil Instituudi Tarkvara Integreeritud Süsteemide   in  Vanderbilt University 2014. aastal. Sain Ph. D. Computer Science detsember 2011 alates Department of Computer and Information Sciences kell University of Alabama at Birmingham, ja minu B. S. kraadi Computer Science from Zhengzhou Ülikool, Hiina 2007. aasta juunis. Minu nõunik on Dr Jeff Gray .

Minu teadustöö huvide hulka:

Tarkvaratehnika ja mudeli juhtimine
Cloud computing ja hajutatud süsteemid
Mobiili
Liitreaalsuse
Asjade internet
Tarkvara, ettevõtlus