Tom Talbott

Link: http://www.willamette.edu/~ttalbott/index.html

Emeritus Professor Filosoofia
Willamette Ülikool

Pärast 34 aastat õpetamise filosoofia juures Willamette Ülikooli Salem, Oregon, ma pensionile täistööajaga õpetamise Mai 2006. Minu peamine huvitavas valdkonnas ja piirkonnas, kus ma olen teinud kõige rohkem minu enda kirjutamine on filosoofia, religioon–mis, muidugi, kattub metafüüsika, epistemoloogia, moraalifilosoofia, filosoofia meeles, ja peaaegu iga teine ala filosoofia.

Ma kasvasin üles erakordselt armastav perekond, ühelt poolt, ja erakordselt jäik fundamentalist kirik, teiselt. Ma ka lõpetas konservatiivne Christian high school, mis ma saanud mitu elukestva sõprussuhteid mõned kõige intrigeerivam isiksused ma kunagi kohanud üheski kontekstis. Minu keskkooli päeva ja kestvaid sõprussuhteid ma tegin sel ajal on mitmeid viise, kõige hinnatum osa minu elust.

Aga nagu ma jätkuvalt uurida minu religioosne pärand, esimene kui bakalaureuse -, siis nii seminari üliõpilane, ja lõpuks, nagu aspirandina filosoofia, ma vastumeelselt tuli järgmisele järeldusele. Mida liiga sageli möödub jaoks õigeusu Kristlik teoloogia on täis loogiline impossibilities. Hullem veel, Lääne-teoloogilise traditsiooni, kuivõrd see peegeldab mõelnud St. Augustine ja John Calvin, on liiga tihti väändunud Uue Testamendi sõnum on armastus, andestus, ja loodan, et arvesse sõnumi hirmu ja hukkamõistu. Ma selgitan kõik see minu raamat, Möödapääsmatu Jumala Armastus ja teine väljaanne see raamat on nüüd saadaval kaudu Cascade Raamatuid, a division of Wipf ja Stock Kirjastajad Eugene, Oregon. Ma ka suhelda teiste teadlased nende küsimuste veel kaks raamatut:Universaalse Pääste? Praegune Arutelu, mida on toimetanud Robin Parry ja Christopher Partridge ja Perspektiivid Valimiste, mida on toimetanud Tšaad Brändi. kõik need kirjutised, samuti teiste teataja artikleid, raamatu peatükke, ja kirje universalism Oxford Handbook of Eschatology (Jerry Seinad, toimetaja), minu eesmärk on olnud tähelepanu vähemus Kristlik traditsioon, mis kujutab endast uimastamise ja täiesti järjepidev nägemus Jumala all-inclusive, kõik levinud, ja halastamatut armastus.


Minu tänu Peter Schmurr projekteerimine selline puhas ilmega veebilehel keegi, kui tehnoloogiliselt vaidlustas as-I Minu tänu ka Arija Liepkalnietis kes tõlkis selle lehe arvesse läti ja te võite leida oma tõlke siin.