Välkommen till Kod Bubblor

Link: http://cs.brown.edu/~spr/codebubbles/

Inledning

Kod Bubblor är en front för att Eclipse är utformad för att förenkla programmeringen genom att göra det enkelt för programmerare att definiera och använda arbetsminne. Sidmängd här består av den grupp av funktioner, dokumentation, anteckningar och annan information som en programmerare behöver för att utföra en viss programmering uppgift, till exempel att lägga till en funktion eller att rätta felet.

Kod Bubblor åstadkommer detta genom att ge kompakt funktion-baserade utsikt över koden (allt backas upp av den underliggande filer) som visas i bubblor och som lätt kan flyttas runt och manipuleras på skärmen. Bubblorna är fullt redigerbara. En stor bubbla låter programmeraren satt upp olika arbetsmetoder som ställer samtidigt och lätt att röra sig mellan dem.

Förutom att tillhandahålla faciliteter för redigering och förstå koden Bubblor fronten ger faciliteter för felsökning och testning av program. Nya funktioner är alltid under utveckling.

  • En experimentell installer för Kod Bubblor är nu tillgänglig som en JNLP – (Java Web Start) program.
  • – Kod Bubblor nu har inbyggd automatisk korrigering av fel medan du skriver. Detta inkluderar rätta stavfel av olika slag, fastställande syntax fel, automatisk insättning av import uttalanden, automatisk insättning av catch-satser, automatisk insättning av avkastning uttalanden.
  • – Kod Bubblor innehåller sammanhangsberoende hjälp som har både tool-tip stil hjälpa, liksom demonstrationer, med eller utan ljud. Bara låta musen sitta över något på skärmen och det kommer att ge motsvarande hjälp text som visar en demonstration av hur man gör det. hjälp är tillgängliga, men länkarna fungerar inte om inte Koden Bubblor är igång.
  • – Kod Bubblor är nu tillgänglig för Node.JS program. Kör med -js alternativ. Det finns även en version för Python (-python), men det är inte så gammal.

Installation

Kod Bubblor kan erhållas från http://www.cs.brown.edu/people/spr/bubbles/bubbles.jar.

Helt enkelt ladda ner den här jar-filen och dubbelklicka på den för att starta körningen. Innan du börjar, bör du vara bekant med Eclipse och har en relativt ny version av Eclipse för Java som är skrivbar så att du kan lägga till en plug-in installerad på ditt system.

Bruksanvisningen för att installera och sätta upp systemet är tillgänglig men kan vara inaktuell.

Notera att de nyaste versionerna av Kod Bubblor kräver att Java 7 och Eclipse 4.X. Vi kommer att flytta till Java 8 i sommaren 2017.

att Köra Kod Bubblor

Det är en anv.handb för Kod Bubblor som kanske även kan vara något inaktuella. En tidig hjälp video för Kod Bubblor kan användas för att illustrera. Vi har också en video av uppgift visualisering verktyg och Bubblor används som en front för code search.

Du bör också titta på tutorial. .

Om du har frågor, kommentarer, förslag, buggar, önskemål om funktioner, eller behöver övriga information, ska du skicka e-post till Steve Reiss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *