Moslemi Austraalia

Link: http://users.erols.com/mwhite28/misc/auslam1.htm

Osa 1:

Austraalia ei olnud päris nii isoleeritud in pre-Euroopa korda, kui sageli arvatakse. Seal oli seenekas vahelise kaubanduse Aborigeenide põhjarannikul Austraalia ja Moslemi kaupmehed ja Ida-Indias ammu enne saabumist Eurooplased. Mis siis, kui see kontakt oli kujunenud tõsine kultuurilist läbikäimist? Mis on Islam ja Jaava tsivilisatsioon levis üle kogu Austraalia?

Kuna Islam hakkas võtma hoidke Sumatra umbes 1300, let ‘ s aru, et Austraalia hakkab teisendada umbes 1350. See annab Moslemitele 150 aasta edumaa colonizing koht enne Eurooplaste saabumist India Ookeanis. See on ilmselt piisavalt aega põliselanike olla hävinud võõras Aasia haiguste, ja siis tagasilöögi, kui nad välja immuunsus. Samuti omandavad piisavalt keskaegne Lõuna-Aasia tehnoloogia muutub arenenud kui mis tahes riigi Indohiina; aga 150 aastat on ilmselt _not_ piisavalt aega Moslemi Austraalia arendada seda potentsiaali täielik ärakasutamine. Elanikkonna oleks väike. Poliitiliselt on nad oleks jagatud konkureerivate sultanates ja linnriigid ja kultuuriliselt, nad oleks ilmselt fusion Araabia, Jaava ja Austraalia Aborigine ühiskond, mitte unikaalne kultuur kogu oma. Nende peamine port võib olla Darwin. (Et mitte olla anachronistic, let ‘ s call it pärast Moslemi teadlane asemel: Ibn-Sina)

1Ei oma midagi, et Austraalia võib olla, et oleks meelitada tähelepanu Eurooplased? Kuld, võib-olla, kuid ilmselt vaid käputäis seestpoolt. See on enamasti kõrb, nii et isegi põllumajandus -, Austraallased ei tooda vürtsid. Rahvastiku tihedus oleks liiga madal, et koristatud orjad, ja nende liikmesriikide liiga arenenud, et olla röövitakse palju muud. Minu oletus on, et see ei liigu ajastu alates 1520-1800 palju kui Maroko tegi: tagajärgedeta suvanto, et keegi ei peeta väärt. See võib olla aeg-ajalt piraat sõjad. Euroopa ettevõtjad läheks asjad kõik suured sadamad, kuid sultans oleks ikka tasuta.

Reaalne ajalugu, 150 aastat möödus esimene Euroopa avastamise ja koloniseerimise. A Moslemi Austraalia võib jääda puutumata just nii kaua, aga kui suur Euroopa maad haarab hakkas keskel 1800, Austraalia oleks ka saada võtnud. See ei ole reguleeritud, Briti, kuna seal oleks see juba native põllumajandus-rahvaarv, mis oli levinud kogu tee ümber ranniku kontinendi seekord. Seal ei oleks piisavalt tühja maad kohta, mis prügila vangid.

On seal ikka gold rush 1851 või oli kuld juba avastanud ja kasutavad pärismaalased enne siis?

Kui seal _is_ gold rush, siis Austraalia järgmise etapi ajalugu on nagu Rhodesia: üleujutuste Eurooplased ja Briti protectorate. (Briti kontrolli all meri ja kõik see.)

2Uued omanikud ja nende liikuvate kaubikute saabus leida erinevate tasandite kohalike vastupanu, mis nad vastasid erineval tasemel ängistav jõhkruse. Saksa sõda vallutamisel hukkus kümneid tuhandeid põliselanikud, kuigi Briti tapeti tuhandeid ja prantsuse tapetud sadu. Jooksul paar aastakümmet, kuid Eurooplased olid kindlalt paigas.

Link: http://users.erols.com/mwhite28/misc/auslam2.htm

Moslemi Austraalia – Osa 2:

lugu nii kaugele:

Austraalia võeti ühendust, väljakujunenud ja ümber Moslemid, Indoneesiast umbes 1350AD. Selleks ajaks, kui Eurooplased saabusid India Ookeanis umbes 1500, Aborigeenide sultanates varase kaasaegne tehnoloogia Aasiast imporditud oli hüppasid mööda rannikut. Poolt 1800, kui Eurooplased hakkasid silma kontinendi jaoks kolonisatsioon, Aborigeenide Moslemid olid täpsemad ja suurema rahvaarvuga piisavalt, et hoida oma vastu mis tahes vabaaja madalseisu. Ainult viimastel päevadel Euroopa rüselus kolooniad tegi Austraalia langeda. Nüüd ülejäänud:

1892. aastal kontinent oli jaotatud Eurooplaste. Briti (nagu tavaliselt) sai parima osad: viljakamad piirkonnad on Victoria ja Uus-Lõuna-Wales (ka Tasmaania ja Uus-Meremaa).

Prantsusmaa sai Queensland-ja kagu-Uus-Guinea, kuigi Sakslased olid antud, ülejäänud, mis oli enamasti kõrb, välja arvatud juhul, kui see oli džungel. Kuigi saksa Tsoon tundus vägev muljetavaldav kaardil, nad ei ole kunagi tegelikult sain võimaluse riisuda, siis enne Esimese Maailmasõja puhkemist. Saksa Tsoonis caved niipea, kui Briti sain umbes sissetungijad, ja mis oli mis.

Pärast Sõda, rahvasteliidu anti üle enamik saksamaa kolooniad Vaikse ookeani, sealhulgas Lääne-Austraalia, Jaapani. Briti Tsoon laienes natuke lääne lisada Adelaide; prantsusmaa sai saksa viil Uus-Guinea, ja mandri kiiresti väljakujunenud arvesse teie tüüpiline koloonia torpor.

3Detsembris 1941, kuigi Euroopas oli hõivatud Sakslased jälle, Jaapani võttis tulistas surudes Eurooplased täiesti välja Vaikse ookeani Lääneosa ja kuus kuud välk kampaania, neil õnnestus. Filipiinid, Hong Kong, Singapur, prantsuse indo-hiinasse ja hollandi Ida-Indias kõik langes kiiresti üksteise järel. Kuigi Jaapani laevastik oli ajutiselt peatatud, mida Ameeriklased Lahingus Coral Sea, seeria overland rünnakuid Jaapani Tsoon Austraalia õnnestus võtta kogu kontinendi. Siis nad lihtsalt libises üle ja ammutas üles Uus-Guinea ja Guadalcanal. Nende rünnak Uus-Meremaa, siiski kujunes savage kurnamissõja, et imeda Ameerika väed nii kiiresti, nagu nad võiksid olla tööle võetud, on relvastatud ja välja veeti.

Koos Lahing Midway, hoovuste Jaapani vallutamist pööras, kuid Ameeriklased olid veel pikk tee minna, enne kui nad võiksid saada tagasi Jaapani. Kui nad saarele hopped kogu Vaikse ookeani kesk -, hõre Ameerika veetoru kogu tee tagasi back to Hawaii (nr alused Austraalia ja Uus-Guinea see timeline) oli tõmmatud piir, ja selleks ajaks, kui Euroopa Sõda lõppes Mais 1945, nad olid vaevalt teinud seda mariaanid. Samal ajal kui Ameeriklased olid ikka püüdnud kraapima üles vähemalt üks lennuväli piisavalt lähedal Jaapani käivitada aatomi streik, Venelased ründasid Jaapani Mandžuuria, ja mäng oli lõppenud.

Sest Ameeriklased olid, et jagada oma võidu Venelased, nad olid nõus partitsiooni Jaapani territooriumil: Venelased sain Sakhallin ja Hokkaido Saart, Mandžuuria ja kõik Korea, kus nad kiiresti asutatud Kommunistlikud režiimid. Jaapani Austraalia oli jaotatud vahel Suurbritannia ja Prantsusmaa, jätkates vahelist piiri Queenslandi ja Uus-Lõuna-Walesi mööda 29. Paralleelselt.

4Prantsuse, vahepeal kangekaelselt kiskusid nende poole. Kurat, nad keeldus andmast üles Alžeeria ja Indohiina, miks peaksid nad loobuma Austraalia? Üsna varsti vastik guerrilla vabadussõjas oli tulivihane kogu prantsuse Tsoonis. Kuna Nõukogude liit oli ainus suurem võimsus, kes soovivad toetada neid, mässulised kiiresti otsustas, et Marksism oli tõesti tore, nii võiksid nad on rohkem relvi palun? Lõpuks, aastal 1960, prantsuse tõmbas välja, ja uus rahvas Põhja-Austraalia hakkas puhastada jama, et kipub kogunema, kui sul on jõhker 12-aastat kestnud kodusõda. Nad kinni kõik Lääne-oleva vara puhul valitsus, levitada maa ja põhjalikult õnnetud kõik oma lääne toetajad, täites iga native kes oli kunagi isegi naeratas prantsuse keeles. Siis nad sulgenud oma piirid ja sulked.

5Meeleheites, Vähe Burt deklareeritud martial law, ja hakkas veel üks kontinendi 12-aastane kodusõda. Äkki kõik etnilised pinged käesoleva metsikult mitmekesine rahvas puhkes suur hõimud võidelnud kontrolli ja vähe hõimud võidelnud ellujäämise eest. Pärast Väike Burt mõrvati 1973 -, kontrolli -, Lõuna-Austraalia laskus mitmed kindralid ja kolonelid, kuni lõpuks seersant-major nimega Fred võimu haaras, 1982 ja läbirääkimisi vaherahu, mis üllatuslikult ei kestnud piisavalt kaua, et rahvas korraldada suhteliselt vabad valimised. Fred astus kõrvale rahulikult kasuks nõuetekohaselt valitud president, ja siis lendas maha pensionile Prantsusmaal koos kohvri täis Šveitsi pank raamatuid.

Põhja, vahepeal oli alanud on oma 12-aastase kodusõja 1979. aastal, kui tõusulaine Moslemi fundamentalismi, mis oli pühkimine maailma tabas Austraalia. Moslemi mässulised tõusis vastu Marksismi valitsuse ja lihtsalt arestitud kontrolli mitu ranniku provintsides, kuni valitsus oli sunnitud kõne Kuuba väed jäigastama nende vastupanu. Lõpuks Nõukogude Liidu kokkuvarisemist, Marksismi valitsus kukkus, ja Moslemi fundamentalistid swarmed võidukas arvesse kapitali. Siis nad sulgeda oma piirid ja sulked.

Nii see on kui Austraalia seisab täna. A ksenofoobsete Moslemi theocracy Põhja-ja askeldas, areneva Moslemi demokraatia Lõuna.