APA Stiilis Juhend: Tsiteerides APA Ajalooline Andmebaas Kalendri Lehekülge

link: https://www.cwu.edu/~warren/calendar/refguide.html

Siin on, kuidas cite lehtede online-versioon APA Ajalooline Andmebaas.

A viide koosneb kahest osast, täielik bibliograafiline kirje kirjanduse loetelu ja viide tekstis käsikiri. Iga töö viidatud kirjanduse loetelu peaks ka olema tsiteeritud tekst ja vastupidi.

Õige vormid kirjanduse loetelu ja teksti viide on antud siin. Kopeeri osad musta teksti nii nagu nad on kirjutatud. Asenda osa värvi võetud teabe veebilehelt soovite viidata. Selgitus sobitamine värvi on antud iga värviline osa.

Viide Loetelu

Üldine vorm:
Tänav, W. R. (Aasta, Kuu, Päev). Kuu päev Psühholoogia. Vaadatud Month day, year, American Psychological Association, Ajalooline Andmebaas veebilehel Kesk-Washingtoni Ülikool: http://www.cwu.edu/~warren/calmmdd.html

Asendamine võti:
Aasta, Kuu, Päev = Asenda kuupäeva veebilehekülg sa oled tsiteerides oli hiljuti muudetud, sulgudes.. Näide: (2001, November 13). Et leida see kuupäev, punkt brauseri http://www.cwu.edu/~warren/kalender, mis annab teile loendi kõik failid kogu kalender kodulehel. Leia fail, mida sa oled tsiteerides. Selle faili nimi lõpeb nelja-kohalise koodi kuu ja päev ajaloolised sündmused, nagu cal0206 veebruar 6. Kasutada läbivaatamise kuupäev fail. Kui te cite mitmeid veebilehti, millel on sama aasta, pane viited ja lisab, et väiketähed aasta iga sissekanne. Lisada sobitamine kirjad tekst, viited. Näiteks (2001a, November 13).

Kuu päev Psühholoogia = Asenda pealkiri lehte tsiteerides, kaldkirjas. Lehe pealkirjad kõik anda-kuu ja-päev, millele järgnevad sõnad “Psühholoogia.” Näide: 6. veebruar Psühholoogia.

Month day, year = Asendus alates kuupäevast, mil te vaadelda veebilehe olete tsiteerides. Näide: 1. Veebruar, 2002.

mmdd = Asendada URL (veebiaadress) lehte tsiteerides. URL võib leida aadressiribale oma veebilehitseja. (SIISKI, kui teie brauser baar ütleb “http://www.cwu.edu/~warren/date.php” see ei ole tõsi, lehe URL-i.) Õige Url-id, kalender on veebi leheküljed on kõik sama, välja arvatud neli numbrit, mis vastavad kuul ja päeval lehel. Näiteks URL-veebruar 6 lehekülge on: http://www.cwu.edu/~warren/cal0206.html .

Täielik näide:

Tänav, W. R. (2001, November 13). 6. veebruar Psühholoogia. Vaadatud February 1, 2002, American Psychological Association, Ajalooline Andmebaas veebilehel Kesk-Washingtoni Ülikool: http://www.cwu.edu/~warren/cal0206.html

Tekst Viide

Üldine vormid:
1. Autor ja kuupäev sulgudes: (Tänav, Aasta).
Näide: Wundt teenis MD kraadi 1855 (Tänav, 2001).
2. Autori teksti põhiosa ja kuupäev sulgudes: Tänav (Aasta).
Näide: Tänav (2001) väidab, et Wundt ‘ s MD väitekirja uurimistöö oli touch tundlikkus.

Asendamine võti:
Aasta = aasta, kus veebilehekülg sa oled tsiteerides oli hiljuti muudetud. Sul on vaja täielikult kuupäev (kuu, päeva ja aasta) viide nimekiri (üle). Lihtsalt kasutage aasta üksi tekstis viide. Kui te cite mitmeid veebilehti, millel on sama aasta, lisada väiketähed tellitud kanded kirjanduse loetelu ja kasutada neid samu tähti tekstis viide. Näiteks (Tänav, 2001a, Tänav, 2001b).

lisateave

1. Enamik sissekanded online-andmebaasist võib leida ka raamatust: Tänav, W. R. (1994). kronoloogia, tähelepanuväärsed sündmused ajaloos Ameerika psühholoogia. Washington, DC: American Psychological Association.

2. Üksikasjalikku teavet kõigi aspektide APA stiilis, sealhulgas tsiteerides elektroonilisi allikaid, võib leida Ameerika psühholoogide Assotsiatsioon (2001). Publication manual of the American Psychological Association (5th ed.). Washington, DC: American Psychological Association.

3. Seal on mõned teave veebis (asjakohaselt) umbes APA stiilis elektroonilise tsitaate. Go http://www.apastyle.org/elecref.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *