Dotsent Mausam

linK: https://homes.cs.washington.edu/~mausam/

Õnn on, kui on, mida sa arvad, mida sa ütled ja mida sa teed on harmoonia.
– Mahatma Gandhi

Dotsent
Department of Computer Science and Engineering
Tuba 402 -, Kooli-ning SEE Hoone
India Institute of Technology Delhi
Hauz Khas, New Delhi, 110016, India
Affiliate Teaduskond
Department of Computer Science and Engineering
Paul Allen Center, Kasti 352350
University of Washington
Seattle, Washington, 98195, U. S. A. E-post : mausam cse DOT iitd DOT ac DOT , mausam cs DOT washington DOT edu.
Telefon : +91-11-2659-6076 (O), +1-206-979-7038 C)

mausam-headma ei otsi talv/suvi internid või õpilased, lühiajalisi (alla aasta) projekte. Palun ärge võtke mind selliseid taotlusi.

Huvipakkuvate
Selles Jul’16 olin kutsutud, et pakkuda rääkida Karjääri Alguses Tähelepanu keskpunktis Pala IJCAI’16 New Yorgis.
Selles Jul’16 meie STARAI’16 raamatu pealkirjaga Kontekstipõhise Symmetries aastal Tõenäosuslik Graafilised Mudelid sai best paper award.
Selles Jun’16 ja mind valiti a-councilor AAAI täitevnõukogu. Saatke mulle e-posti, kui teil on konkreetseid päevakorrapunktide AAAI Nõukogu koosolekutel.
Selles Apr’16 I sõlmiti Noorte Teaduskonna Teadustöö Stipendiumi all, Visvesvaraya PhD kava Elektroonika & SEE, mida Govt. India.
Selles Apr’16 olin intervjueeris ML India. ärakirja intervjuu.
Mar’16 olin Programm co-tool 3. Konverentsi kohta Andmeid Teaduste Pune.
Ümt’15 ma sõlmiti üks uurimistoetuste iga Google’ i ja Bloomberg. Aitäh Google ja Bloomberg!
August’15 me välja esimese versiooni Andmete Analytics & Intelligence Teadus (DAIR) konsolideerimisgrupi veebilehel.
Jaan’15 juures AAAI’15, ma sõlmiti AAAI Kõrgema staatuse, tunnustust pikaajalise osalemine AAAI ja vahet valdkonnas tehisintellekti.
Jaan’15 I sõlmiti Teaching Excellence Award minu Kevad 2014 on AI kursus.
Selles Sep’14 I ilmus NDTV Kasumit kaitsta tehisintellekti juures arutelu show pealkirjaga, Kui Contrarian.
Kell HCOMP’13 meie raamatu pealkirjaga Crowdsourcing Multi-Etiketile Klassifikatsiooni Taksonoomia Loomine sai parima raamatu auhinna.
Ümt’13 liitusin, kui teaduskonna liige IIT Delhi pärast kuue aastane teadus teaduskonna sessiooni at University of Washington, Seattle’ is.
Juuli’12 Andrei Kolobov ja ma ilmus monograafia pealkirjaga Planeerimise Markov otsustamisprotsessis: AI Perspektiivi.
Kell AAAI’12 I co-õpetas juhendaja kohta MDPs jaoks Tõenäosuslik Planeerimine. Veel üks Planeerimise & Planeerimine Kooli ” 12.
Juuli’12 I co-organiseeritud UW-MSR Summer Institute Crowdsourcing Personaliseeritud Online Haridus.Teadus –
Minu peamised uurimisvaldkonnad on valdkonnas tehisintellekti. Praegu olen töötanud järgmised projektid:

    • Ava Teavet Kaevandamise: loodame, et ületada “teadmiste omandamise kitsaskoht” poolt automaatselt kaevandavate teavet loomuliku keele tekst-domeeni-sõltumatult. Me töötame selle kvaliteedi parandamine Ava IE kaevandajate üle, lükates nende täpsuse ja meelde tuletada. Meie recentmost Ava IE extractor on avalikult kättesaadavad. Meil on praegu laiendades seda protsessi nimisõna-laused ja numbriline ekstraktsioonid parem. hiljutine raamat seda tööd.
    • AI Rakendused, Crowd-sourcing: Crowd-sourcing on üle võtnud ärimaailm tormi viimase paari aasta jooksul. Kuigi see on touted “Tehis-Tehisintellekt”, seal on tohutud võimalused AI kaasa oma edu. visioon raamat kirjeldab meie lähenemine sellele sünergia. Meil on uuritud otsus-theoretic tehnikat automaatselt kontroll töövoogude kohta, crowd-sourcing platvormi nagu Amazon Mechanical Turk, ja on saadud olulist kvaliteedi parandamist sama hinnaga. Viimased paberid käesoleva töö: Paper 1, Raamat 2 ja Raamat 3.
    • Veevõtu Masin Õpe: loodame, et ära symmetries ja muid kaudseid domeeni veevõtu ulatuslikke erinevaid masin õppe ja järeldada, algoritme. Me töötame vähendamise arvutamine vastavalt Markov Decision Process (MDP) algoritme, nagu TOO, mida koguvad sümmeetriline liikmesriikide ja riigi tegevus paari. Meil ka töö ära sarnaste omaduste kontekstis tõenäosuslik järeldada. hiljutine raamat seda tööd.
    • Ühtse suuremahuliste Multi-Dokument Kokkuvõtet: Kuidas toota ühtne, loetav kokkuvõtted alates 10 seotud dokumendid? Kuidas umbes 100? Kuidas umbes 1000? Milline on parim kokkuvõte vormingus, kui palju teavet, mis on kokkuvõtlikult on suur? Meil on raske vastata nendele küsimustele läbi kahe süsteemid, GFLOW ja SUMMA. Esimene on ühtne summarizer lühikese dokumendi kogud ja viimane toodab hierarhiline kokkuvõtted suured kogud. Viimased paberid käesoleva töö: Paper 1 ja Raamat 2. Ja demod: Demo 1 ja Demo 2.
  • Rakendused Avatud ST: Ava Teabe Ammutamine on domeen-sõltumatu teadmiste esitamine keel, mis erineb keelelised soovitused nagu semantilist rolli märgistus või domain-specific ontologies. Me töötame uurides erinevaid rakendusi, et Avada IE võimaldab. Me hiljuti avaldatud OREO, kiiresti retargetable tarkvara map avatud ekstraktsioonid domeeni ontoloogia. See hiljutine raamat me näitame, et Avada IE esindus lööki sõltuvus parsing, ja semantilist rolli labelers õppe kasulik sõna vektor esinduste kaudu sügav õppimine. Varem, see raamatu meil kasutatakse Avatud IE automaatselt esile domeen-sõltumatu sündmus skeeme.

Hobid
Minu isiklikku vaba aega, ma võib leida kuulates, mängides või lauldes hindustani klassikaline muusika. Ma teostatud koos Seattle kerge India muusika bänd nimega Pratidhwani(meie viimane näitus oli Kashish 2012. aasta detsembris). Mul oli ka kaasatud Seattle ‘ kohaliku turniiri, cricket, kus üritasin minu sõrmede juures maha-ketramine. Filmid ja toiduvalmistamise võtavad iganes ülejäänud vaba aeg, mis mul on.Siin on veebileht, ma host, mis sisaldab huvitavaid linke hindustani klassikaline muusika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *