*ORA-LITE:

Link: http://www.casos.cs.cmu.edu/projects/ora/index.php

*ORA-LITE on dünaamiline meta-võrku hindamist ja analüüsi vahend välja töötatud JUHTUDEL Carnegie Mellon. See sisaldab sadu sotsiaalne võrgustik, dünaamiline võrgustik, mõõdikud, rada mõõdikud, kord sõlmede grupeerimine, teha kindlaks kohaliku mustrid, võrreldes ja vastandades võrgud, rühmi ja üksikisikuid, dünaamiline meta-võrku perspektiivi. *ORA-LITE on kasutatud, et uurida, kuidas võrgustikud muutusi läbi aja ja ruumi, sisaldab protseduure, liigub edasi-tagasi, vahel rada andmeid (nt kes oli kus, millal) ja võrgu andmete (kes on ühendatud kellele, kes on ühendatud, kui …), ja on erinevaid geo-ruumiline võrgustik, mõõdikute ja muutuste avastamise tehnikat. *ORA-LITE saab hakkama multi-mode, multi-plex, mitmetasandiline võrgustike. See võib selgitada võtmeisikud, rühmade ja nõrgad kohad, võrgustiku mudeli, muutub ajas, ja teha COA analüüs. Kuigi kõik mõõdikud olemas *ORA-LITE on katsetatud suurte võrkude (10^6 sõlmede kohta 5 üksus klassid); *ORA-LITE on ise maksimaalselt 2000 sõlmed ühe üksuse klassi. Nii et sul võib olla 2000 ained, 2000 organisatsioonid, ja nii edasi. Professionaalne versioon ORA, mis on saadaval alates Netanomics (www.netanomics.com) ei ole piiratud arv sõlmed. Vahemaa alusel, algoritmilise, ja statistilisi menetlusi, võrreldes ja vastandades võrgud on osa sellest toolkit.

Põhineb võrgu teooria, sotsiaalpsühholoogia, operatsioone teadustöö, ja juhtimise teooria mitmeid meetmeid, “kriitika” on välja töötatud at CMU. Lihtsalt nii kriitiline tee algoritme saab kasutada, et leida need ülesanded, mis on kriitilise tähtsusega projektide juhtimise seisukohast, *ORA-LITE algoritme saab leida need inimesed, tüüpi oskuste või teadmiste ja ülesanded, mis on olulised töö tulemuslikkuse ja infoturbe seisukohast. Iga meetmeid, mis meil on välja töötatud on välja arvutanud *ORA-LITE põhjal võrgu andmed, nagu järgmises tabelis.

JUHTUDEL Galerii

14

 

Inimesed Teadmiste Ülesanded
Inimesed Sotsiaalne Võrgustik
Kes teab, kes
Teadmiste Võrk
Kes teab, mida
Võrgu Määramine
Kes mida teeb?
Teadmiste Information Network
Mida teavitab mida
Võrgu Vajadustele
Milliseid teadmisi on vaja teha ülesandeks
Ülesanded Eelisjärjekorra Võrk
Mis ülesanne tuleb teha enne, mis

 

*ORA-LITE saab rakendada nii traditsiooniline organisatsioon või varjatud võrgustikud.

teave ORA-PRO
ORA-PRO on pakutud Netanomics, külastada oma koduleht täiendavat tarkvara teave. ORA-PRO toetab piiramatu arv sõlmed, geo-ruumiline ja ajaline analytics ja visualiseerimine. Lisaks ORA-PRO spetsialiseerunud alam-vahendid, twitter ja blogi import, geo-ruumiline võrgustik, mõõdikud. Andmed pügamine technqiues suur andmed on saadaval ka.

 

ORA Google ‘ i Grupp
ORA Google ‘ i Grupp foorumiks, kus küsimused, koostöö ja teabe, mis on seotud JUHTUDEL vahendid. Palun külastage seda linki juhised, liikmeks ORA Google ‘ i Grupp: Kuidas Liituda ORA Google ‘ i Grupp.

Makedoonia Tõlge selle lehe võib leida siin. Tõlge, mida Jimmy Anastasovski.

Rootsi Tõlke see lehekülg võib leida siin. Tõlge poolt Weronika Pawlak.