DyNet

link: http://www.casos.cs.cmu.edu/projects/DyNet/dynet_info.html

Kathleen M. Carley, Direktor center for Arvutilingvistika Analüüsi Sotsiaal-ja Organisatsiooniliste Süsteemide, ISR, Carnegie Melloni Ülikool, Pittsburgh, PA 15213, Asukoht: 412-268-6016, FAKS: 412-268-2338; E-post: [email protected]

Probleem: Terroristlike organisatsioonide võrgustik struktuurid, mis erinevad neist, mis on tüüpiline hierarhiline organisatsioonid – nad on poorsed ja jagatakse laiali. Kuigi kõige ülemad, poliitikud ja luure agendid on vähemalt intuitiivne arusaam hierarhiad ja kuidas mõjutavad nende käitumist, nad on vähem arusaamist, kuidas isegi minna arutluskäik umbes dünaamiline võrgustatud organisatsioonid. See on veelgi raskem mõista, kuidas sellised võrgustikud muutuvad, muuta, kohandada ja kuidas neid saab destabilized. Kui DyNet projekti aadressid seda vajadust.

dynet_info

DYNET: lauaarvuti vahend mõtlemise umbes dünaamiline võrgustatud ja raku organisatsioonid.

Eesmärk DyNet projekt on arendada samaväärne flight simulator jaoks arutluskäik umbes dünaamiline võrgustatud organisatsioonid. Läbi ainulaadne segamine, arvuti teaduse, sotsiaalsed võrgustikud ja organisatsiooni teooria, meil on luua uus klass vahendite haldamise organisatsiooni dünaamika. Tuum tööriist on DyNet – mõtlemise toetada vahend mõtlemise all erineva ebakindlus dünaamiline võrgustatud ja raku organisatsioonide, nende nõrgad kohad, ja nende võimet taastada ise. Kasutades DyNet analüütik oleks võimalik näha, kuidas võrku organisatsioon oli tõenäoliselt areneb, kui üksi jätta, kuidas oma tulemusi võib mõjutada erinevate teave sõjapidamise ja isolatsiooni strateegiad, ja kui tugevad need strateegiad olid vastamisi erineva teabe tagamine.

DyNet on mõeldud töölaual süsteem, et saab panna käed luure töötajad, teadlased, või sõjalise strateegid. Läbi käed-mis siis, kui analüüsi analüütikud on võimalik, et põhjus on mis-siis-kui moe kohta, kuidas luua stabiilne adaptiivne võrgustikud, millel suur jõudlus ja kuidas destabiliseerida võrgustikud. Seal on palju rakendusi sellist vahendit, sealhulgas: ohu hindamine; hinnata infoturbe riskide ettevõtted; intel koolitus; simulatsioon punase meeskonna mängude olukorda ja hinnata efektiivsust ebastabiilsust poliitika. Praegu alfa versioon on olemas nagu batch programm (nr visualiseerimine)ja seda on kasutatud, et hinnata lihtne isolatsiooni strateegiad. Süsteemi saab käsitseda andmed real networks.